Na co se těšit v prosinci: Na pódiích budou řádit Deep Purple, Monkey Business, Marpo i Kapitán Demo

Vydáno 01.12.2019 | autor: Andrea Štipčáková

Také poslední měsíc v roce nás čeká spousta koncertů! Do České republiky po roce dorazí Deep Purple, vánoční vystoupení chystají Ondřej Brzobohatý, Dara Rolins, Monkey Business a Michal Prokop. Harry Styles vydává nové album, Vypsaná FiXa oslaví ve Foru Karlín 25 let na scéně a Dymytry objíždějí česká města se svým turné Revolter.

Na co se těšit v prosinci: Na pódiích budou řádit Deep Purple, Monkey Business, Marpo i Kapitán Demo Na co se těšit v prosinci: Na pódiích budou řádit Deep Purple, Monkey Business, Marpo i Kapitán Demo


Deep Purple
Ostravar Aréna, Ostrava
4. 12.

Deep Purple v České republice naposledy vystoupili v červenci 2018, kdy se svou show nadchli fanoušky v Brně. V prosinci se skupina v rámci svého turné Infinite Long Goodbye podívá do Ostravy, kde odehraje největší hity ze svého repertoáru.

Deep Purple se v prosinci přiřítí do Ostravy

 


Ondřej Brzobohatý & Friends
Forum Karlín, Praha
11. 12.

Ondřej Brzobohatý zve ve spolupráci s Brothers Music Agency všechny své fanoušky na jedinečný vánoční koncert, na kterém vystoupí spolu s Epoque Symphonic Orchestra. Kromě šestatřicetiletého hudebníka se na pódiu představí také řada hostů včetně Vojty Dyka, Marty Jandové, Evy Burešové či Anny Fialové.

LIVE: Ondřej Brzobohatý si desku Universum nechal pokřtít knězem. Zpívali i Marta Jandová a Vojta Dyk

 


Harry Styles
album Fine Line
13. 12.

Příznivci Harryho Stylese se konečně dočkají! Zpěvák po dvou letech vydá nové album, které ponese název Fine Line. Nacházet se na něm bude celkem dvanáct songů, z nichž už známe singl Lights Up, který vyšel počátkem října. Novou desku představí Harry Styles v příštím roce také v České republice, když 11. května zazpívá v O2 areně.

Harry Styles poprvé v Praze: Tvář One Direction představí své druhé sólové album

 


Kapitán Demo
Forum Karlín, Praha
14. 12.

"V jedné zemi žil král humoru, který kraloval moudře a nerozvážně. Po deseti letech se rozhodl, že pro své poddané uspořádá ples, který jeho země ještě nezažila," uvádí k akci organizátor. Kapitán Demo se 14. prosince představí v pražském Foru Karlín, kde si s ním přítomní budou moci zazpívat jeho nejznámější písně.

 


Dara Rolins
Forum Karlín, Praha
17. 12.

Dara Rolins zve na zcela výjimečný koncert Vánoce podle Dary, který se uskuteční 17. prosince ve Foru Karlín. Sváteční show plná exkluzivních hostů a vánoční atmosféry, kterou vykreslí i Christmas Classic Orchestra, bude stejně jako jiná vystoupení zpěvačky nabitá energií. Návštěvníky čeká také zajímavé rozložení pódia navrženého Martinem Hruškou.

 


Vypsaná FiXa
Forum Karlín, Praha
18. 12.

Vypsaná FiXa slaví jubileum. Letos tomu bylo přesně 25 let, co kapela položila základní kameny svého vzniku. Své čtvrtstoletí dlouhé působení se formace rozhodla oslavit šňůrou, kterou zakončí 18. prosince ve Foru Karlín. "Srdečně zveme veškerý fixí lid. Hodláme si to řádně užít, protože fakt, že se z fáze prázdninového projektu pro legraci dostaneme až do tohoto bodu, nepředpokládal v létě roku 1994 u stolu nad pivem v legendárním klubu Žlutý pes, vůbec nikdo," říká frontman Márdi.

RECENZE: Fenomenální Vypsaná fiXa nabízí klenot tradiční kvality

 


Monkey Business
Palác Lucerna, Praha
19. 12.

Tradiční vánoční koncert letos Monkey Business naplánovali na 19. prosince. V pražském Paláci Lucerna zazní jejich písně v ještě funkovější a nadupanější podobě, než jak je fanoušci znají. Mimo jiné se tak stane s podporou čtyřčlenné dechové sekce.

 


Dymytry
Revolter Tour
do 19. 12.

Rocková skupina Dymytry vyrazila na turné Revolter, v rámci kterého přiveze svou ohnivou a světelnou show do celkem třinácti měst. V Ostravě, Brně a v Praze to pak formace rozjede opravdu ve velkém a jak slibuje kapelník Jirka Dymo Urban, bude to "pořádnej nářez".

 


Michal Prokop
Forum Karlín, Praha
21. 12.

Svůj vánoční koncert odehraje také Michal Prokop, který si do Fora Karlín přizval hned dva hosty. Pozvání zpěváka tentokrát přijali Ivan Hlas Trio a skupina Precedens v čele s Ivou Marešovou a Martinem Němcem. Michala Prokopa doprovodí tradičně soubor Framus Five.

Michal Prokop slibuje i pro letošní Vánoční koncert unikátní spojení s hosty

 


Marpo
& TroubleGang
Lucerna Music Bar, Praha
22. a 23. 12.

Marpo se svým TroubleGangem pokřtí krátce před svátky svou novou desku DVA, která slibuje unikátní hudební přístup, tvrdé metalové kytary i elektronické beaty. Před samotným vystoupením se zpěvák setká s fanoušky, které před jeho příchodem na scénu pobaví DJ s předkapelou. Marpo & TroubleGang začnou svou show v devět hodin večer.

VIDEO: Singl Víkend od Marpo & TroubleGang avizuje vydání alba DVA

 

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Deep Purple, Ondřej Brzobohatý, Harry Styles, Kapitán Demo, Dara Rolins, Vypsaná FiXa, Monkey Business, Dymytry, Michal Prokop, Marpo & TroubleGang

zavřít