TIPY NA HUDEBNÍ DÁRKY (III): Ježíšek donese lístky na ZZ Top, stadionové Kryštof i Rock for People

Vydáno 15.12.2016 | autor: redakce

A je to zase tady - stres jménem vánoční dárky. Pořád ještě nevíte, co koupit svým nejbližším? Nezoufejte - pokud mají rádi hudbu, určitě je potěší některý z našich tipů. Pokračujeme už třetí várkou. 

TIPY NA HUDEBNÍ DÁRKY (III): Ježíšek donese lístky na ZZ Top, stadionové Kryštof i Rock for People ZZ Top vystoupí v roce 2017 v Plzni

ROCK FOR PEOPLE
lístky na kultovní festival v prodeji

Cenami Grammy ověnčená gothic rocková formace Evanescence v čele s uhrančivou Amy Lee, elektro-taneční experimentátoři The Bloody Beetroots, indie popoví kalifornští floutci Foster the People nebo draví Moose Blood – to jsou první jména 23. ročníku festivalu Rock for People, který proběhne od 4. do 6. července 2017 v Hradci Králové. Vstupenky jsou v prodeji na www.rockforpeople.cz. Aktuální edice celofestivalových pasů je až do 24. 12. 2016 (nebo do vyprodání edice) v prodeji za cenu 1500 Kč, 3. edice bude v prodeji za 1800 Kč. K dispozici jsou také kombotickety nebo speciální edice vstupenek pro juniory od 15 do 17 let za cenu 1300 Kč.

TIPY NA HUDEBNÍ DÁRKY (II): Pod stromečkem potěší Metallica, Robbie Williams nebo autobiografie Patti Smith

ROLLING STONES
po jedenácti letech nové album rockové legendy

Nové autorské písně příznivci ikonické kapely na desce Blue & Lonesome nenajdou, Rolling Stones se totiž rozhodli pro předělávky bluesových skladeb. Do hledáčku britských rockerů se dostali například Little Walter, Chester Burnett, Samuel Maghett nebo Eddie Taylor. Desku nahrávali v Londýně letos na jaře a celkem je na ní dvanáct vybraných coverů. Speciálním hostem se stal Eric Clapton, který se zapojil v písni Everybody Knows About My Good Thing.

vložte odkaz, text nemažte

KRYŠTOF
lístky na narozeninový koncert na Strahově

Kryštof se blíží ke čtvrtstoletí své existence. Období oslav odstartuje 16. září 2017 koncertem na fotbalovém stadionu. "Bude to náš splněný sen," říká zpěvák Richard Krajčo. Kryštof se představí na stadionu Evžena Rošického v Praze. Kapacita Stadionu Evžena Rošického, kde se show odehraje, je 19 032 míst na tribunách, v součtu s plochou stadionu může být až dvojnásobná. Režisérkou koncertu bude, stejně jako v případě Srdcebeat Tour, Krajčova partnerka Karin Babinská.

TIPY NA HUDEBNÍ DÁRKY (I.): Lístky na Guns N' Roses, Rammstein, Žebřík nebo poslední deska Leonarda Cohena

LADY GAGA
změna kurzu v kariéře popové ikony

Na páté studiové album Lady Gaga čekaly její "příšerky" tři roky. Zpěvačku při přípravě novinek ovlivnilo období, kdy se věnovala jazzu s Tonym Bennettem a místo extravagantních kostýmů se začala prezentovat hlavně zpěvem. Také proto má pilotní singl Perfect Illusion nezvykle neupravené vokály a druhý Million Reasons je balada s vůní country. Producentem alba se stal Mark Ronson, v písni Hey Girl s Lady Gaga zpívá Florence Welch. Na některých písních spolupracovali například Beck nebo Father John Misty. Název Joanne odkazuje ke zpěvaččině tetě, která zemřela v pouhých devatenácti letech na lupus. 

ZZ TOP
nezaměnitelní vousáči zahřmí v Plzni

ZZ Top vyrážejí na turné a na seznamu jejich evropských zastávek nechybí ani Česká republika. Tři svérázní sympaťáci se představí v plzeňské Home Monitoring Aréně 19. července 2017. ZZ Top se v České republice představili několikrát, mimo jiné v roce 2002, kdy nadchli zcela vyprodanou brněnskou halu Rondo. V roce 2013 pro změnu rozbouřili pardubickou ČEZ Arenu. Tentokrát se v rámci The Tonnage Tour představí v Plzni. Vstupenky seženete v sítích Ticketpro a Ticketportal, stojí od 690 do 1290 Kč. 

LENNY
lístky na pokračování beznadějně vyprodaného podzimního turné

Po velkém úspěchu podzimní klubové šňůry Lenny oznámila, že Hearts Tour bude na jaře 2017 pokračovat, začne 3. března v Karlových Varech. Svoji show představí zpěvačka v deseti městech. Hostem Hearts Tour 2017 bude opět talentovaný mladý písničkář Jakub Ondra a v Brně se představí jako speciální host Paulie Garand, se kterým Lenny nazpívala duet Hladina. Předprodej turné již začal, vstupenky pořídíte v síti TicketPortal.

Témata: ZZ Top, Kryštof, Rolling Stones, Evanescence, Rock For People, Lenny, Lady Gaga

zavřít