TOP 7 jarních klubovek: V Roxy se představí Hot Since 82 i DJ Hell, Rock Café přivítá Vojtu D a Jakuba Moulise

Vydáno 29.05.2019 | autor: Andrea Štipčáková

Jaro pomalu doznívá a blíží se festivalová sezóna, to však neznamená, že by kluby zely prázdnotou. Zejména ty pražské ne! V Roxy se můžete účastnit party na střeše, v Chapeau Rouge se představí Blekis, Stanislove či Riad a Rock Café chystá druhý ročník svého PUER festu. Vystoupí na něm Vojta Drahokoupil či finalista The Voice - Jakub Moulis.

TOP 7 jarních klubovek: V Roxy se představí Hot Since 82 i DJ Hell, Rock Café přivítá Vojtu D a Jakuba Moulise TOP 7 jarních klubovek: V Roxy se představí Hot Since 82 i DJ Hell, Rock Café přivítá Vojtu D a Jakuba Moulise


Avenue 33
Praha, Roxy
30. 5.

Pokud máte rádi tvrdou muziku, nesmíte v Roxy rozhodně chybět. Od jedenácté hodiny večer vás tam totiž bude čekat pořádná dávka techna a houseu. Těšit se můžete na Michaela C, patřícího mezi nejúspěšnější progressive house DJe a producenty ve střední Evropě. Má originální dynamický zvuk, kombinuje neotřelé postupy a výborně komunikuje s publikem. Od půl druhé ráno převezme otěže DJ Leemac, kterého v Roxy čeká tříhodinový set.

Hodor z Hry o trůny představí v Roxy svůj DJ set


Hot Since 82
Praha, Roxy
31. 5.

A house uslyšíme v Roxy i v pátek. A ne jen tak ledajaký! Do klubu totiž dorazí opravdová hvězda Hot Since 82. Příznivcům tohoto typu hudby ho nemusíme představovat. Vždyť pravidelná účast na největších festivalech světa, dva Essential Mixy a jeden z Top 10 nejprodávanějších tracků na Beatportu jistě mluví samy za sebe.


DJ Hell
Praha, Roxy
7. 6.

I přes čtyřicet let na scéně neztratil DJ Hell nic ze své čerstvosti protínající sexuální dusno a okázalost. A když k tomu přidáme jeho neskrývanou adoraci queer scény, kultovní label International Deejay Gigolos, průkopnictví electroclashe i až hulvátskou renesanci osmdesátkového zvuku, můžeme bezpochyby hovořit o jakési šedé eminenci německého undergroundu. Jeho kombinaci techna, EBM a synth-wave si můžete přijít poslechnout už 7. června do klubu Roxy.


Roxy Rooftop Vol. 3
Praha, Roxy
8. 6.

Už jste někdy zažili pořádnou party na střeše? Pokud ne, přijďte v sobotu 8. června do Roxy, kde vás již od tří hodin odpoledne čeká pořádná dávka muziky. Představí se DJové Floex, Shaftling, Eva Porating a Lumiere.


Alt#1 - Stanislove, Riad, Blekis & Sinai
Chapeau Rouge, Praha
14. 6.

Blekis, Stanislove či Riad - příznivcům rapové hudby jistě ne neznámá jména, která se představí už 14. června v Chapeau Rouge. Show, jejíž součástí bude také DJ Sinai, odstartuje už v osm hodin večer!

Ider budou v Chapeau Rouge zpívat o úzkostech mileniálů, hledání vlastní identity i psychickém zdraví


PUER fest: Last Station, Jakub Moulis, Vojta D
Praha, Rock Café
15. 6.

Rock Café pořádá již druhým rokem PUER fest, jehož smyslem je představení tvorby mladých umělců. Letos se tak můžete těšit na pražskou kapelu Last Station či zpěváka Vojtěcha Drahokoupila. S rockovou muzikou se představí čerstvý finalista soutěže The Voice Česko Slovensko, Jakub Moulis, popovídat si s vámi pak přijdou producent Ondřej Fiedler, výtvarnice Anna Skoumalová a režisér David Balda.

All Them Witches obstarali v Rock Café pomyslné pálení čarodějnic


Julia Holter
Praha, Roxy
19. 6.

Na další ze série koncertů WOWs - Wonderwomen Save You pořádaných klubem Roxy a věnovaných zajímavým hudebnicím napříč žánry přijede umělkyně až z LA, Julia Holter. Během své kariéry spolupracovala například s Laurel Halo, Nitem Jewelem nebo Jeanem-Michelem Jarrem. Již dlouhou dobu tvoří pod záštitou prestižních Domino Records.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Roxy, Chapeau Rouge, Rock Café, DJ Hell, Hot Since 82, Last Station, Vojta D, Jakub Moulis, Julia Holter

zavřít