TOP 7 vystoupení druhé série Tvoje tvář má známý hlas: Jan Cina, Marta Jandová nebo David Gránský

Vydáno 28.11.2016 | autor: Hana Bukáčková

Druhá série zábavné show Tvoje tvář má známý hlas sice už skončila, ale její nejlepší vystoupení si fanoušci budou ještě dlouho připomínat. Převlékali se, měnili hlasy co nejvěrohodněji originálu a soutěžili mezi sebou Jan Cina, David Gránský, Marta Jandová, Anna Slováčková, Roman Vojtek, Ivana Jirešová, Markéta Procházková a Miroslav Etzler. Zaslouženým vítězem se stal talentovaný  Jan Cina, který dokonale ztvárnil všechny předepsané vylosované role ve dvanácti soutěžních kolech. Připomeňte si sedm nejlepších čísel série. 

TOP 7 vystoupení druhé série Tvoje tvář má známý hlas: Jan Cina, Marta Jandová nebo David Gránský TOP 7 vystoupení druhé série Tvoje tvář má známý hlas: Jan Cina, Marta Jandová nebo David Gránský

JAN CINA JAKO MONSERAT CABALLE - HIJO DE LA LUNA

Celkový vítěz Honza Cina si nemohl udělat lepší reklamu k novému muzikálu Šíleně smutná princezna, kde ztvárňuje hlavní roli prince. Z neznámého herce se stal rázem idolem všech generací. Všech kol se totiž zhostil znamenitě. Nedělalo mu problém převtělit se do ženy a nasadit falzet. Vedl průběžně celou soutěž už od prvních kol, přesto se ale prvního epizodního vítězství dočkal až před branami finále v předposledním kole. K vítězství mu dopomohla operní árie světoznámé operní divy, která zpívala například s Frediem Mercurym slavnou Barcelonu. Honza byl natolik strhující a odzbrozující, že rozplakal všechny přítomné, ale hlavně tvrdého předsedu poroty Jakuba Koháka. Maskéři předvedli opravdu svůj kumšt, Honzu nebylo poznat a vypadal opravdu dost věrohodně.

POST SCRIPTUM (43): Hudební show Tvoje tvář má známý hlas boří statistiky sledovanosti. Právem!

JAN CINA JAKO SCATMAN JOHN  - SKI-BA-BOP-BA-DOP-BOP

Husarský kousek čekal Honzu také i ve finále, kdy měl odzpívat Scatmana a jeho nejznámější song, který se vyznačuje dost vysokou frekvencí veršů a měl by s ním problém téměř každý zpěvák. Nicméně Honza se této výzvy zhostil znamenitě a popasoval se s tím na výbornou. Předvedl se i jako skvělý tanečník a celkově jako velmi talentovaný mladý muž. Výtečně odfrázoval celou píseň a číslo podtrhl i skvělou mimikou, která byla věrohodná, ne-li lepší než originál. Řádně vydřené číslo, které mu dopomohlo k celkovému triumfu. 

MARTA JANDOVÁ JAKO MEAT LOAF – I´D DO ANYTHING FOR LOVE

Příběh krásky a zvířete předvedla ve výtečném jevištním provedení Marta Jandová, kterou máme především spojenou s její německou rockovou skupinou Die Happy. Marta si vedla výborně i v jiných kolech, jinak by jí nepříslušela třetí pozice, na kterou se ve finále dostala. Mezi její nejlepší čísla rozhodně patřilo toto převtělení, ve kterém výborně hlasově vystihla tohoto bizarního zpěváka "jednoho hitu", tak, že ji nebylo vůbec možné identifikovat. Celistvému dojmu dopomohlo hororové zpracování a úžasná maska, které tomu dodaly na kouzlu, číslo mělo patřičné koule. Zaslouženě toto kolo vyhrála.

DAVID GRÁNSKÝ JAKO JUSTIN BIEBER – BABY

Další mladý muzikálový talent, který očaroval nejedeno dívčí srdce. Svým profesionálním přístupem si vydobyl druhou příčku. Jako Honza Cina, i David uměl věrohodně ztvárnit i ženské role, ale mezi nejvíce povedené číslo je nutno určitě zařadit nejvíc sexy vystoupení celé řady, kdy se David ukázal do půl těla svlečený jako Justin Bieber. Kdo jiný by ho měl nejlépe představovat, než právě on. K perfektně vyrýsovanému tělu mu sice vypomohly maskérky, ale svým vystoupením strčil do kapsy určitě originál, který tu nedávno sám v Praze vystupoval - koncert ale odzpíval na playback. David to zvládl s naprostým nadhledem. Nezapomnělo se na žádný detail jako například ukřičené fanynky, které se vyskytují na každém jeho koncertu. Nejenom ženské oko, ale především ucho si přišlo na své. 

DAVID GRÁNSKÝ JAKO ED SHEERAN – THINKING OUT LOUD

David se proměnil v čím dál populárnějšího zrzka, od něhož si vypůjčil nejznámější hit. Šlo o nádherně zazpívané a naprosto dokonale ladně zatančené číslo s talentovanou Angee Svobodovou, hlavní profi tanečníci celé show. Sametový hlas Davida při této písni krásně vynikl, prohloubil intimní zážitek z ní. Vystoupení provedené s úctou a pokorou. Ukázalo se, že v jednoduchosti je krása.

JAN CINA JAKO YLVIS – THE FOX

Honza ukázal, že dokáže pozvednout i otravnou céčkovou písničku na veledílo, jak se ukázalo i v tomto případě. Praštěnost a energie z toho sršela na míle daleko. Pobavil svojí spontánností a opět lze říci, že to bylo lepší než originál. O ztřeštěné taneční kreace nebyla nouze. Jednoznačně nejvtipnější proměna tohoto ročníku. Pár štěků si tam zazpíval moderátor Ondřej Sokol.

MARKÉTA PROCHÁZKOVÁ JAKO SCOOTERHOW MUCH IS THE FISH

Drobná muzikálová zpěvačka se proměnila v nekompromisního H. P. Baxxter z německé taneční legendy Scooter. Kdo by to řekl, že zrovna toto číslo bude její nejlepší. Výrazově to Markéta zahrála velmi věrohodně. Opravdu by se jí člověk bál neodpovědět na děsivě znějící primitivní otázku: "Kolik stojí ta ryba?" Její roli sežrali všichni i s navijákem. Číslo mělo neskutečnou energii, bylo znát, že do toho dala vše a v závěru nechyběl ani standing ovation.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas, Jan Cina, David Gránský, Marta Jandová, Martkéta Procházková, Anna Slováčková, Roman Vojtek, Ivana Jirešová, Miroslav Etzler

zavřít