Dalším divným rokem okem fotografů | Milan Říský fotil pro Lucii, zamiloval si Povodí Ohře a country

Vydáno 2022-01-06 23:48:45

Fotit méně než deset koncertů za rok? To se mi za poslední dekádu nestalo. Přiznávám, že neustálý koloběh rušení a oznamování zahraničních jmen mě natolik otrávil, že se mi vymetat koncerty na domácí scéně vlastně ani nechtělo. Pár výjimek přesto bylo, dostal jsem možnost fotit pro Lucii, ať jejich tajný koncert v Riegrových sadech, moment čiré radosti, kdy uprostřed parku vybalili muzikanti nástroje a prostě zahráli, či začátek jejich turné v Boskovicích. Právě tyhle dva zcela rozdílné sety ukázaly, jak nám všem živá muzika chyběla ve všech myslitelných podobách.

Podzim byl pak ve znamení několika večerů v domovském Divadle pod lampou, ať už s klubovou jedničkou Povodí Ohře, kovboji Frankie & The Deadbeats či skvělými The Atavists. Doufejme, že příští rok bude lépe a dočkáme všech oznámených hvězd jako Slipknot, Tool a dalších.

Foto: Milan Říský
Témata: Lucie, David Koller, Frankie & The Deadbeats, Povodí Ohře, The Atavists, Doonie Darko, Cocotte Minute, Haru

Dalším divným rokem okem fotografů | Milan Říský fotil pro Lucii, zamiloval si Povodí Ohře a country Dalším divným rokem okem fotografů | Milan Říský fotil pro Lucii, zamiloval si Povodí Ohře a country

Zobrazit fotogalerii (19)

zavřít