Poslechněte si druhý singl z chystaného sólového alba Noela Gallaghera

Vydáno 30.08.2011 | autor: redakce

Po rozpadu Oasis se každý z bratrů Gallagherových vydal svou cestou. Zatímco mladší Liam založil společně se zbytkem Oasis Beady Eye, starší Noel se vydal sólovou cestou. Poslechněte si už druhý singl If I Had A Gun z jeho připravovaného debutu Noel Gallagher's High Flying Birds.

Poslechněte si druhý singl z chystaného sólového alba Noela Gallaghera Poslechněte si druhý singl z chystaného sólového alba Noela Gallaghera

noel-gallagher-in-sydney--002If I Had A Gun je nový, v pořadí už druhý, singl z Noelova sólového debutového alba Noel Gallagher's High Flying Birds. Deska by měla vyjít 17. října, první singl z ní The Death Of You And Me, je v britském žebříčku singlů momentálně na patnáctém místě.

Chystané album bude obsahovat několik písní, které Noel napsal ještě za dob existence Oasis. Tím je také If I Had A Gun. Noel vydá svůj sólový debut prostřednictvím vlastního labelu Sour Mash Records.

První singl The Death Of You And Me okomentoval mladší bratr Liam prostřednictvím svého účtu na Twitteru nepříliš lichotivě.  Prý zní jak od zpěvačky Dido. K druhému singlu atím nic vtipného nezahlásil.



Text: kofo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít