Kasabian zveřejnili další nový song. Poslechněte si Pistols At Dawn

Vydáno 02.09.2011 | autor: redakce

Kasabian vydají už 19. září nové album Velociraptor! Nejen fanoušci z Velké Británie se jej už nemohou dočkat. Aby čekání nebylo tak nekonečné, zveřejnili Kasabian B side píseň Pistols at Dawn singlu Days Are Forgotten. Kapela dále přidala koncerty v London O2 Arene. Výlet si začněte plánovat na 14. a 15. prosince.

Kasabian zveřejnili další nový song. Poslechněte si Pistols At Dawn Kasabian zveřejnili další nový song. Poslechněte si Pistols At Dawn

kasabian-1Kasabian zveřejnili song Pistols At Dawn. Ten pochází z B side jejich nového singlu Days Are Forgotten. Singl Days Are Forgotten vyjde oficiálně 12. září s alternativní verzí na které bude participovat také známý rapper LL Cool J. Days Are Forgotten se objevil v rádiích už 22. července, na internet unikla o den dříve.

Čtvrté album Kasabian s názvem Velociraptor! začala kapela nahrávat v listopadu loňského roku pod producentským dohledem Dana the Automator.

Prvním songem, který byl z připravované desky slyšen, Switchblade Smiles, zazněl 7. června na BBC Radio 1 u známého britského moderátora a hudebního vizionáře Zane Lowea. V rámci tohoto vysílání kapela také oznámila název a datum vydání nového alba. Album Velociraptor! vyjde už 19. září.

Kasabian získali v loňském roce prestižní ocenění Brit Awards za nejlepší britskou skupinu, úspěch sklízeli v tomto roce i v dalších britských hudebních cenách díky albu West Ryder Pauper Lunatic Asylum.

Kapela přidala dvojici koncertů v Londýně, konkrétně 14. a 15. prosince v London O2 Arene.

Pistols At Dawn si poslechněte ZDE.


kasabian_2011

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít