Scarlett Johansson nazpívala píseň se synem Serge Gainsbourga

Vydáno 06.09.2011 | autor: redakce

Scarlett Johansson je známá nejen jako herečka, v roce 2008 vydala debutové album Anywhere I Lay My Head, které produkoval člen TV On The Radio. Nedávno přezpívala společně s Lulu, synem Serge Gainsbourga, píseň Bonnie and Clyde. Ta v originále patří herečce Brigitte Bardot a Serge Gainsbourgovi

Scarlett Johansson nazpívala píseň se synem Serge Gainsbourga Scarlett Johansson nazpívala píseň se synem Serge Gainsbourga

scarlett-johansonScarlett Johannson je známá především jako herečka. Své fanoušky překvapila v roce 2008, kdy vydala album Anywhere I Lay My Head. To produkoval Dave Sitek z TV on The Radio. Nyní zpěvačka přezpívala s Lulu, synem Serge Gainbourga, song Bonnie And Clyde. Ten v roce 1968 nahrála herečka Brigitte Bardot právě společně s Gainsbourgem.

Celé album From Gainsburg To Lulu vyjde v listopadu. Bude debutovým albem 25letého syna Gainsbourga. Lulu upravil některé z rockových písní, šansonů a soundtracků, které jeho otec složil. Krom Scarlett Johansson se na albu objeví také Iggy Pop a Vanessa Paradis s manželem Johnny Deppem. Překvapivě se na albu neobjeví hlas zpěvačky Jane Birkin ani dcery Charlotte Gainsbourg, která se během vztahu GainsbourgaBirkin narodila. "Toto album je pro mě příliš osobní záležitostí. Proto si nepřeji, aby na nahrávce figurovali členové rodiny", říká Lulu.

Serge Gainsbourg byl francouzský hudební skladatel, zpěvák, režisér a také herec. Byl známý svým bouřlivým životem, skandálními výroky. Vždy rád provokoval a boural konvence. Jeho raná práce byla inspirována zejména francouzským prozaikem Borisem Vianem.

Poslechněte si Bonnie and Clyde v podání Scarlett Johansson a Lulu Gainsbourga.



Originální verze s Brigitte Bardot a Serge Gainsbourgem.


 
Text: kofo 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít