Fanoušci Blink-182 odpočítávají dny do nového alba, další singl je venku

Vydáno 07.09.2011 | autor: redakce

Blink-182 zveřejnili druhý singl After Midnight z desky Neighborhoods. Ta vyjde koncem tohoto měsíce, přesně 27. září. Půjde už o šestou studiovou nahrávku kapely. Blink-182 vydali naposledy regulérní album v roce 2003, kompilaci Greatest Hits v roce 2005.

Fanoušci Blink-182 odpočítávají dny do nového alba, další singl je venku Fanoušci Blink-182 odpočítávají dny do nového alba, další singl je venku

blink_182_new3Blink-182 jsou konečně zpátky se studiovým albem a čekání na den vydání je nekonečné. Teď je alespoň venku další ochutnávka z alba, druhý singl After Midnight. Přestože se člověk nemůže zbavit pocitu, že je ze singlů patrný vliv DeLongovy bokovky Angels and Airwaves, pořád jde primárně o Blink-182.

After Midnight je už třetím songem z alba Neighborhoods, který na internetu můžete najít. První singl Up All Night je k slyšení a díky klipu i k vidění od 14. července, song Heart's All Gone od 4. srpna. Ten byl zveřejněn ve stejný den jako přebal alba.

Neighborhoods bude už šestým studiovým albem trojice z Kalifornie a oficiálně má vyjít 27. září. Blink-182 byli nuceni kvůli nahrávání alba zrušit evropské turné, které čítalo i Prahu v rámci Prague City Festivalu. Mají ale v plánu přijet na tento festival příští rok, vstupenky na akci jsou již v předprodeji.



Text: kofo


blink_hp

 



 


 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít