INXS mají song s novým zpěvákem. Je to Bono Vox?

Vydáno 26.09.2011 | autor: redakce

 INXS zveřejnili na svých webových stránkách nový song, hlas v něm připomíná frontmana U2 Bono Voxe. Není však zatím oficiálně potvrzeno, že jde opravdu o něj. Kapela navíc potvrdila spekulace o odchodu JD Fortune.

INXS mají song s novým zpěvákem. Je to Bono Vox? INXS mají song s novým zpěvákem. Je to Bono Vox?

bonoBono byl blízkým přítelem zesnulého frontmana Michaela Hutchence. Bono s ním také nazpíval duet Slide Away. Ten vyšel v roce 1999 na albu Michael Hutchence, tedy dva roky po zpěvákově smrti. Podle spekulací by měl být právě on hlasem na nové nahrávce.

Nový song Tiny Summer zní více jako jedna z ballad U2, než song od INXS. Andrew Farriss jej okomentoval na stránkách kapely takto: "Nedávno jsem se na večírku seznámil s jedním skladatelem. Chlápek z Irska, společně jsme tam zahráli nějaké songy na kytary."

INXS také prostřednictvím svých stránek ukončili spekulace o tom, zda je JD Fortune ještě členem kapely: "V médiích se objevilo mnoho spekulací ohledně INXS a JD Fortune. Našim přátelům a rodinám vzkazujeme, že jsme se rohodli jít rozdílnými cestami, protože chceme následovat odlišné hudební směry. Jednalo se o vzájemné přátelské rozhodnutí. Chceme poděkovat JD za vše a přejeme mu do budoucna jen to nejlepší v jeho budoucí činnosti."

Píseň si poslechněte ZDE 

Zda jde opravdu o hlas frontmana U2 není jisté. Přímo v diskusi pod písní si můžete přečíst hned několik dalších tipů.

Text: kofo


inxs_hp

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít