Poslechněte si 25 let staré a dosud nevydané písně Radiohead

Vydáno 21.11.2011 | autor: redakce

Radiohead zveřejnili dvě zapomenuté demo nahrávky. Jde o songy Everybody Knows a Girl (In The Purple Dress) z roku 1986. Tehdy nebyl kytarista Jonny Greenwood ještě členem. Kapela nedávno potvrdila pár evropských koncertů pro příští rok, Praha chybí. Další termíny budou zveřejněny.

Poslechněte si 25 let staré a dosud nevydané písně Radiohead Poslechněte si 25 let staré a dosud nevydané písně Radiohead

radiohead_2Oba songy lze nalézt na úplně první demo nahrávce Radiohead. Tu pořídili v roce 1986 v jejich rodném Oxfordu. V témže roce slavil Thom Yorke osmnáctiny, Jonny Greenwood  ještě nebyl členem kapely.

V nahrávkách slyšíte zpěv mladičkého Yorka, dost nepovedené bicí a dokonce i sólo na saxofon. Sami si můžete poslechnout, jak dalekou cestu mají Radiohead za sebou.

Kapela zveřejnila v pátek zveřejnila další zastávky jejich plánovaného turné po světě. Přibyly koncerty v Británii a po dalších místech Evropy. Playlist bude oproti předchozímu "Greatest Hits" turné poskládán především ze songů posledního alba The King Of Limbs. V Berlíně zahrají 6. července, dočkáme se i u nás? Další data budou zveřejněny v následujících týdnech.

Radiohead - Everybody Knows


Radiohead - Girl (In The Purple Dress)



Text: kofo


radiohead_2011_hp

 

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít