Radiohead zveřejnili dva nové songy The Daily Mail a Staircase

Vydáno 21.12.2011 | autor: redakce

Radiohead vydali dva nové songy, které si nyní můžete poslechnout zdarma. Vychutnejte si novinky Daily Mail a Staircase!

Radiohead zveřejnili dva nové songy The Daily Mail a Staircase Radiohead zveřejnili dva nové songy The Daily Mail a Staircase


radiohead_audTracky, které byly zaznamenány ve studiu během natáčení poslední desky s názvem King Of Limbs, jsou nyní umístěny na webu Youtube.com, kde si je můžete zdarma poslechnout. 

Minulý měsíc Radiohead poskytli online jiná dvě dosud nevydaná dema, Everybody Knows and Girl (In The Purple Dress). Ta pocházejí ze starší doby, natáčela se v době, kdy byla kapela známa pod názvem On A Friday, a také předtím, než se k Radiohead připojil kytarista Jonny Greenwood.

V nahrávkách slyšíte zpěv mladičkého Yorka, dost nepovedené bicí a dokonce i sólo na saxofon. Sami si můžete poslechnout, jak dalekou cestu mají Radioheadza sebou.

Kapela zveřejnila v pátek zveřejnila další zastávky jejich plánovaného turné po světě. Přibyly koncerty v Británii a po dalších místech Evropy. Playlist bude oproti předchozímu "Greatest Hits" turné poskládán především ze songů posledního alba The King Of Limbs

 Radiohead - Daily Mail


 Radiohead - Staircase
 

text: map, foto: archiv

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít