Whispering Of Soul představují nový singl

Vydáno 24.06.2012 | autor: redakce

Whispering of Soul po loňském live EP vydávají svou první studiovou nahrávku Sing me something new. Singl vznikal pod koproducentským dohledem Jakuba Alexy (Quite Quiet, High Five, Viki), se kterým kapela spolupracuje od loňského roku.O mix a mastering se postarali Jakub Alexa a Amak GOLDEN.

Whispering Of Soul představují nový singl Whispering Of Soul představují nový singl


whisperingTéměř dvouměsíční zpoždění proti plánovanému vydání bylo způsobeno klipem, jehož realizace se přesouvá na podzim. Doplní vydání dalších dvou písní, které částečně navazují na Sing me something new a uzavírají spolu trilogii. Kapela se nyní soustředí na letní festivaly.

Whispering of soul svůj hudební styl definují jako stadium britpop. Indiemusic.cz je ale například přirovnává k prodloužené ruce stylu z 90. let, který u nás zasela kapela Colorfactory. Mají za sebou řadu úspěšně odehraných klubových a festivalových vystoupení. Na jednom podiu stanuli s předními českými interprety (Republic of Two, Lenka Dusilová, Niceland).

Whispering Of Soul budete mít možnost slyšet například 24. července v pražském klubu NoD, kde vystoupí společně s Jakubem Alexou a NiceLandem. 



zdroj: TZ, map

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít