EXKLUZIVNĚ: Support Lesbiens se v novém singlu modlí za lepší zítřky

Vydáno 16.10.2013 | autor: redakce

Už 28. října čeká Support Lesbiens vnitřní restart. Právě v tento den totiž vydávají nové album, první v aktuální sestavě. Nahrávku s názvem Leave A Message +420 602 30 30 35 otevírá skladba Pray For Tomorrow, kterou můžete včetně úvodního intra slyšet už nyní na iREPORTU v exkluzivní premiéře.

EXKLUZIVNĚ: Support Lesbiens se v novém singlu modlí za lepší zítřky EXKLUZIVNĚ: Support Lesbiens se v novém singlu modlí za lepší zítřky

SL promo203 05Support Lesbiens: Jan Andr, Hynek Toman, Czenda Urbánek, Filip Fendrych, Radek Tomášek

Přestože Support Lesbiens nikdy nebyli a nechtějí být "politickou kapelou", v úvodní písni Pray For Tomorrow se kritice současného dění na naší politické scéně neubránili. "Díky aktuálnímu stavu politiky u nás a obecnému rozkladu morálky, nadešel čas a ve mě dozrálo přesvědčení nějak se k tomuto problému vyjádřit. Bohužel neznám řešení, ale cítím, že je nutné něco udělat, vyjádřit se. Od toho tu rocková kultura přece vždy byla - říkat to, co tíží naši společnost, co se jeví jako její největší aktuální problém. Dle mě je to krize morálky a lidských hodnot,"  vysvětluje své pohnutky k sepsání textu Pray For Tomorrow Czenda Urbánek, který otextoval na desce všechny skladby.

Novinka Leave A Message, jež vznikla ve studiu Biotech, je zajímavá i svým názvem. Titul alba doprovází telefonní číslo 602 30 30 35, které bude v den vydání desky zprovozněno a na kterém si fanoušci s kapelou budou moci vzájemně vyměňovat vzkazy. Více pak bude toto téma rozehráno i na nadcházejících koncertních křtech, které se odehrají 27.11. v Ostravě v klubu Garage, 4.12. v Praze v Paláci Akropolis a 11.12. V Brně v Semilassu.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít