AUDIO: Zachrání Holden Caulfield svět?

Vydáno 21.03.2014 | autor: redakce

Přestože Holden Caulfield působí na scéně už od roku 2010, debutovou desku ohlásili až na letošní rok. Jejich prvotina, na níž se kapele složili fanoušci v kampani na Hithit.cz, se objeví na podzim. Pilotním singlem je skladba Save The World, která vznikla v produkci Armina Effenbergera.

AUDIO: Zachrání Holden Caulfield svět? AUDIO: Zachrání Holden Caulfield svět?

holden caulfield 2014Holden Caulfield


"Nechceme zachránit svět, na to jsme krátcí. Chceme ale do Čech přinést moderní popovou hudbu, která tady zoufale chybí," odkrývá troufalé plány své kapely frontman Martyn Starý, jehož můžete znát i jako kytaristu kapely Luno.

Kromě Armina Effenbergera kapela pracuje s dalšími zajímavými osobnostmi. Na jejich debutové desce, jejíž vznik kromě fanoušků významně podpořil i Ochranný svaz autorský, muzikantsky a produkčně spolupracuje například Michal Šupák z Charlie Straight, instrumentálně přispívá i František Bořík z Mandrage a kompletní sound dostal na starosti Šmity.

Kapela, která svoji tvorbu přirovnává k interpretům jako The 1975, Youngblood Hawke nebo CHVRCHES, v současné době natáčí videoklip, jehož křest proběhne v pražském klubu Roxy v pondělí 28. dubna. Vstup je zdarma a kromě Holden Caulfield vystoupí shoegazeoví Manon Meurt, kteří při té příležitosti pokřtí své album.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít