AUDIO: Macklemore složil píseň pro dceru, asistuje mu Ed Sheeran

Vydáno 05.08.2015 | autor: redakce

Macklemore a Ryan Lewis vydají po velkém úspěchu předchozí společné řadovky The Heist další album. Novinka by měla být představena ještě letos. Prvním lákadlem je hvězdný duet s britským písničkářem Edem Sheeranem. 

AUDIO: Macklemore složil píseň pro dceru, asistuje mu Ed Sheeran AUDIO: Macklemore složil píseň pro dceru, asistuje mu Ed Sheeran

Ed-Sheeran-MacklemoreMacklemore a Ed Sheeran mají společný song

Skladba Growing Up (Sloane's Song) je ódou na nedávnou radostnou událost v životě Macklemorea - rapperovi se totiž koncem května narodila dcera Sloane. Nejedná se ale o první oficiální singl nové desky, zdaleka totiž nekráčí ve stopách úderných hitů Thrift Shop či Can't Hold Us. Naopak jde o křehkou a intimní píseň, které na emocích přidává refrén Eda Sheerana. Kdekomu možná song svou náladou připomene antihomofobní hymnu Same Love. Povedená pozvánka na chystaný materiál.

Album The Heist vyšlo v roce 2012 a přineslo dvojici Macklemore a Ryan Lewis celosvětovou popularitu. Prodalo se ho víc než dva a půl milionu kusů a získalo i několik ocenění, včetně čtyř Grammy. 

 

text: Josef Martínek

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít