AUDIO: Nové album Disturbed vyjde tento měsíc, poslechněte si aktuální singl

Vydáno 10.08.2015 | autor: redakce

Disturbed, ikonická heavy metalová skupina, se v minulých čtyřech letech odmlčela. Letos ale hlásí velký návrat - nové album Immortalized vyjde už 21. srpna. Poslechněte si aktuální singl.

AUDIO: Nové album Disturbed vyjde tento měsíc, poslechněte si aktuální singl AUDIO: Nové album Disturbed vyjde tento měsíc, poslechněte si aktuální singl

disturbed-105Disturbed se po pauze vrací. Nová deska vyjde 21. srpna

Disturbed se rozhodli vzít propagaci nové desky pěkně zostra, aktuální What Are You Waiting For? je totiž už v pořadí čtvrtou zveřejněnou ochutnávkou. A to bude před samotným vydáním následovat ještě jeden vzorek, song Never Wrong.


Kapela vydá novou studiovku po pěti letech, předchozí Asylum z roku 2010 byla už jejich čtvrtou po sobě jdoucí řadovou nahrávkou na čele amerického albového žebříčku. "Záměrem bylo odejít, když jsme byli na vrcholu, a vrátit se, když jsme se cítili znovu silní," řekl frontman David Draiman o pauze, kterou si formace od roku 2011 dopřála. Podle novinkového singlu je nyní ale už znovu v plné formě. Údernou What Are You Waiting For? si přehrajte níže.

blabbermouth.net, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít