The Subways mají klip k novému singlu, nahrával ho producent Blur

Vydáno 01.07.2011 | autor: redakce

Nová deska Money and Celebrity od The Subways vyjde v září tohoto roku. První singl It´s a Party je už nějakou dobu venku, teď se podívejte i na videoklip. Zatímco předchozí album All or Nothing produkoval legendární Butch Vig (mj. Nevermind od Nirvany), o novinku se postaral Stephen Street.

The Subways mají klip k novému singlu, nahrával ho producent Blur The Subways mají klip k novému singlu, nahrával ho producent Blur

the_subwaysiiPředchozí album All Or Nothing si vzal na starost legendární producent Butch Vig, ten má kromě Nevermind od Nirvany na kontě Gish od The Smashing Pumpkins nebo 21st Century Breakdown punk rockových Green Day.

S třetím albem si The Subways určitě nepohoršili, spolupráci jim přislíbil Stephen Street. Tomu můžeme poděkovat za produkci patrně jednoho z nejznámějších songů od Blur There´s No Other Way a následně jejich druhého alba Modern Life Is Rubbish. Mimo to spolupracoval také s The Smiths, Kaiser Chiefs nebo Babyshambles

Nahrávka Money and Celebrity má vyjít v září tohoto roku. Zatím se můžete podívat alespoň na videoklip k prvnímu singlu It´s a Party.

Připomínáme, že singl je stále možné zdarma stáhnout na oficiálních stránkách kapely

V létě The Subways zavítají na Sázavafest, který se tento rok koná v Benešově od 4. do 7. srpna. Vedle nich jsou  festivalovými headlinery Hurts, Kosheen nebo Alphaville.



Text: kofo, foto: Natalie Rychetníková


the_subways_hp

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít