Po letech spolupráce nahráli Bystrík a Robo Papp společný singl

Vydáno 29.11.2012 | autor: redakce

Slovenští zpěváci Bystrík a Robo Papp v posledních čtyřech letech koncertují často spolu, a tak logickým krokem bylo napsaní a natočení společné písňe. Singl se jmenuje Všetko sa zmení a nahrával se v prešovském studiu Sedem a producentsky se na něm podepsal Vlado "Randy" Gnepa.

Po letech spolupráce nahráli Bystrík a Robo Papp společný singl Po letech spolupráce nahráli Bystrík a Robo Papp společný singl

"Náš nový singl pro mě znamená začátek něčeho nového, něčeho, co možná změní naše životy. Mám obrovskou radost z této písničky, tak jako z celého našeho projektu a věřím, že se bude lidem líbit. Příprava projektu byla velmi náročná, museli jsme makat mnohem víc než kdykoliv předtím, ale jsem přesvědčen, že to úsilí určitě stálo za to. No a výsledek už ať posoudí lidé," řekl Bystrík a Robo Papp ho doplnil: "Mám radost z toho, že nám po čtyřech letech spolupráce s Bystríkem vychází první společný singl a videoklip. Nebylo snadné skloubit náš vkus do jedné písničky, ale podařilo se nám to a věřím, že je z ní cítit, jak nás to spolu baví."

robo_bystrik

Ve videoklipu můžete kromě Bystríka a Roba Pappa shlédnout i playmate Andreu Jarovou nebo modelku Vandu Ditu Gallo. "Příprava klipu byla časově náročná, zejména kvůli několikatýdennímu chystání scény. Na sestřih videoklipu jsme ve finále měli k dispozici nahrávky z 12-ti přípravných dnů a focení," řekl autor klipu a making of videa Štefan Lelovič.

K singlu vznikla i série výjimečných fotografií se společným příběhem kluků. "Bystrík a Robo spolu hrají už několik let, avšak až nyní nastal čas, kdy se pracovně spojili a řekli si, že udělají společný projekt. Je nám jasné, že jelikož kluci figurují na slovenské hudební scéně už dlouhá léta, musíme přinést výjimečný a netradiční koncept. Koncept, který mnoho lidí příjemně překvapí, ale mnohé i šokuje. Prostřednictvím nového singlu, fotografií a videoklipu představíme Bystríka a Roba, jejich životní příběhy, povahové rysy, názory a postoje, to co mají rádi, to co je spojuje. V každé z pěti fotografií k prvnímu singlu bude skrytý příběh a výpověď obou z nich. Nic na fotkách není náhoda, všechno má svůj smysl a odkaz, i když mnohokrát skrytý a bude se potřeba zamýšlet nad tím, co kluci o sobě prozrazují. S druhým singlem na jaře 2013 naopak představíme pět fotografií s věcmi, ke kterým mají zcela odlišný názor," prozradila manažerka Iveta Haulíková.



tz, dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít