Make My Heart Explode zachytili svou desku naživo a na jeden záběr

Vydáno 14.01.2013 | autor: redakce

Kapela Make My Heart Explode vznikla v polovině roku 2011 a její debutové album vyšlo loni v červnu. Deska, jejíž kmotrou je Dara Rolins, se inspiruje vlnou současné moderní popové hudby.

Make My Heart Explode zachytili svou desku naživo a na jeden záběr Make My Heart Explode zachytili svou desku naživo a na jeden záběr

3601-dara-rolinsFilip Gemroth a Vladimír Staněk se po Vánocích znovu zavřeli do domácího studia a všechny písně na jeden pokus bez jakýkoliv úprav nahráli živě a vše zaznamenali na kameru. Díky tomuto live session si celou desku můžete poslechnout i na youtube s obrazovým materiálem.

 

Make My Heart Explode, kteří již dříve natočili dva oficiální videoklipy, o sobě říkají: „Při tvorbě rádi překračujeme žánry, střídáme nástroje a vymýšlíme, jak dělat věci jinak... Baví nás tvořit pozitivní barevnou hudbu s výraznou rytmikou a zbožňujeme melodie. Chceme se soustředit především na koncerty, které budou lidi bavit." Dara Rolins v souvislosti s kapelou doplňuje: „Důležité je nebrat se smrtelně vážně a nechat věcem správny čas. Make My Heart Explode to ale mají nastavené dobře - nejsou to kluci, kteří se přihlásili do pěvecké soutěže a chtějí být slavní za půl roku. Jsou v muzice delší dobu a myslím, že pochopili, že jediná cesta k úspěchu je být trpěliví a pracovití. Přeji jim, aby prorazili."


dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít