VIDEO: Vypsaná fiXa má Bubetku, Bubetka má Gongona

Vydáno 01.05.2013 | autor: redakce

Vypsaná fiXa zveřejnila po dvou měsících další animované video. Po povedeném klipu ke skladbě Schovaná se vizuální podoby dočkala píseň Bubetka.

 

VIDEO: Vypsaná fiXa má Bubetku, Bubetka má Gongona VIDEO: Vypsaná fiXa má Bubetku, Bubetka má Gongona

babetka3




















"Náš basák Mejn se teď neuvěřitelně rozjel a vychrlil dva animované klipy po sobě, což je výkon přímo nadlidský. Tento druhý klip je velice citlivě zpracovanej směrem k poetice celýho textu. Upřímně můžu říct, že to ne vždy povede,"
dodává Mardi ke klipu písně Bubetka. Oproti předchozímu videu nevypráví video žádný konkrétní příběh a děj je postaven jen na putování hlavní hrdinky a jejího Gogona šedí San Piega (či jiného města).

Vypsaná fiXa v průběhu března a dubna absolvovala dvě různá turné - s Mňágou a Žďorp Tugerd Tůr a V+W Tour 2013 s Wohnout. S druhými jmenovanými je čeká poslední koncert a to sice v pátek 10. května v Českém Krumlově v zahradě pivovaru Eggenberg.

Jaké to bylo, hrát se dvěma různými skupinami popisuje zpěvák Vypsané fixy Mardi: "Společné koncerty se vydařily nad očekávání. Byli jsme opravdu příjemně překvapeni nedietními návštěvami, vynikající atmosférou a parádním souzněním našich fanoušků s fanoušky Mňágy a Wohnoutů."



TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít