VIDEO: Dannie se nechala ovládnout melancholií

Vydáno 23.06.2013 | autor: redakce

RnB zpěvačka Dannie přichází s novým videoklipem k písni Wake Up Call, o jejíž hudební aranžmá se postaral olomoucký hiphopový producent DTonate.

VIDEO: Dannie se nechala ovládnout melancholií VIDEO: Dannie se nechala ovládnout melancholií

dannie - wake up call 2

Píseň Wake Up Call se objevila na debutovém albu Dannie Colors of Light. Neosoulová skladba je charakteristická poklidnější a přemýšlivou atmosférou, která se odráží v jednoduchosti videoklipu. Dannie ukazuje, že kromě hravé polohy má také vážnou tvář. Z barevné dívky se stává dospělá žena.

"Ve videu k Wake Up Call jsem chtěla vyjádřit melancholii, která mě sem tam přepadá. Námět mě napadl při posledním pobytu v New Yorku, kde jsem prožívala nejen svůj "americký sen", ale i občasné pocity osamocení. Poprvé v životě jsem si uvědomila, že se v určitých okamžicích musím umět spolehnout jen sama na sebe. V takových chvílích v sobě člověk teprve objeví svoji opravdovou sílu a je schopen vidět šance, které se mu celou dobu přímo nabízely a on si jich nevšiml", říká ke svému novému videoklipu královna českého RnB. A právě o uchopení šancí tento introspektivní videoklip, jenž zrežíroval a natočil zpěvák Andreas, pojednává."

Dannie v současné době nahrává své druhé album, které přiblíží niternější tvář zpěvačky.


dm, TZ

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít