VIDEO: Portless mají sny o polonahých mimozemšťankách

Vydáno 08.08.2013 | autor: redakce

Po první ochutnávce New Ride zveřejnili Portless druhou skladbu, která se objeví na jejich chystaném albu. Kryštof Michal a spol. si ve videoklipu vyfantazírovali vesmírné plavidlo a spoře oděné mimozemšťanky...

VIDEO: Portless mají sny o polonahých mimozemšťankách VIDEO: Portless mají sny o polonahých mimozemšťankách

portless VID

V novém klipu se kromě kapely objevuje několik krásných "pozemšťanek", které jsou transportovány do diskokoule, se kterou se Portless prohánějí galaxií a stávají se z nich Marťanky. Bubeník Zbyněk Raušer k jejich svůdnému kosmickému doprovodu dodává: "Když mimozemšťanky, tak jedině v bikinách. Jinak ale samozřejmě nedáme dopustit na naše česká děvčata."

Natáčení videoklipu se odehrávalo převážně v Barrandovských ateliérech v tropických červnových dnech. Scénáře a režie se ujal americký režisér Jesse Baldwin. Kryštof Michal k této spolupráci říká: "Nikdy jsme při natáčení klipu neměli tak obrovskou produkci s tak početným štábem. Všichni pracovali profesionálně a v plném nasazení."

Portless momentálně pracují na nové desce a objíždějí letní festivaly. Nejbližší možnost vidět kapelu naživo máte na festivalech České hrady, Vizovické Trnkobraní nebo v rámci olomouckého Avon pochodu. Na samostatné koncerty se fanoušci mohou těšit v druhé polovině listopadu, kdy proběhnou křty desky v Praze, Brně a Ostravě.

ape, TZ

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít