VIDEO: Novomanželé Avril a Chad natočili společný doják o odcházení

Vydáno 22.10.2013 | autor: redakce

Avril Lavigne se ještě před pár měsící stylizovala do hvězdy maturitního večírku. Chad Kroeger se ještě před pár lety cítil jako rocker. Teď jsou svoji a dalo se čekat, že spolu nebudou jen sedět u kávy, ale popadnou kytaru a mikrofon a něco si pro své fanoušky připraví.

VIDEO: Novomanželé Avril a Chad natočili společný doják o odcházení VIDEO: Novomanželé Avril a Chad natočili společný doják o odcházení

avril-lavigne-avril-lavigne-31810143-1920-1200

Jejich první spoluprací je klavírní balada Let Me Go, která se zanedlouho objeví i na chystaném albu Avril Lavigne. Zpěvačka si pro svůj singl nevypůjčila jen manželův hlas, ale i typický sound Nickelback.

Nevypointovaný příběh videoklipu o mrtvé Avril, která ve viktoriánském domě u klavíru volá ducha Chada Kroegera příliš nedojme. Ona je za dámu v krajkové robě, on za uhlazeného gentlemana, co za ní přistoupí ke klavíru a společně si zapějí. Obrázek šťastného manželství. Kdo ale ve videoklipu hledá koho a kdo koho opustil? A proč těsně po svatbě tak smutná tematika? Třeba nám na otázky odpoví sám Chad, který už 7. listopadu vystoupí se svoji kapelou v Praze.

Alena Bílková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít