VIDEO: 30 Seconds To Mars obíhají stále kolem stejného slunce

Vydáno 31.10.2013 | autor: redakce

Vzpomínáte na seriály, jako byl Krok za krokem, kde ke konci dílu spustí melodie, která má navozovat pocit bezpečí, kde rodina vyřeší velký problém a všichni si padnou kolem ramen? Tak přesně takové je nové video 30 Seconds to Mars nazvané City of Angels. Americky euforické.

VIDEO: 30 Seconds To Mars obíhají stále kolem stejného slunce VIDEO: 30 Seconds To Mars obíhají stále kolem stejného slunce

mars new photo - single 1

Příběh je následující: režisér v podání zpěváka a herce Jareda Leto povolal své známé do zbraně - všichni se musí postavit za město andělů, za Los Angeles. Proč? Protože je to nejlepší město na světě přece. A protože poslední deska 30 Seconds to Mars Love Lust Faith + Dreams zahrnuje píseň City of Angels, ve které si zpěvák a autor textu, vylévá srdíčko, které je přeplněno láskou k tomuto městu.

V krátkém filmu o délce jedenáct a půl minuty, který si Jared Leto sám zrežíroval, vyzývá hvězdy, jako je Kanye West, Juliette Lewis nebo Lindsay Lohan, stejně jako dvojníky známých osobností, místní bezdomovce, sebe a další dva členy kapely, aby se podělili o své příběhy a osudy spjaté s L.A. Postavit vedle sebe příběhy úspěšných lidí, kteří opěvují příležitosti, které jim město nabízí, a příběhy těch, kteří takové štěstí neměli a na příležitost stále čekají, přináší zajímavé srovnání životních priorit, které různé skupiny mají a jemně dorovnávají adoraci L.A. na snesitelnou úroveň.

V prostřizích je kapela postavena na kopec nad osvětlené Los Angeles při barevném západu slunce, kde se jako siluety točí kolem kytar nebo využívají svých hereckých schopností k mocným gestům, které staví frontmana do role zaříkávače a zároveň vypravěče životních příběhů.

Máte dojem, že jste tohle všechno už od 30 Seconds to Mars viděli? Nepletete se, City of Angels kopíruje předchozí klipy jako Closer to the Edge (vloženými rádoby duchaplnými monology), nebo Kings and Queens (siluetami na pozadí slunečního svitu), aby si na konci mohli stejně všichni padnout kolem krku a poděkovat bohu za možnost žít v nejlepším městě na světě...

Jana Václavíková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít