VIDEO: Celeste Buckingham si dál žije svoji pohádku

Vydáno 05.11.2013 | autor: redakce

Celeste Buckingham má těsně před vydáním svého druhého alba. Další ochutnávkou z nové desky s názvem Where I Belong, jež se objeví v druhé polovině listopadu, je singl Crushin' My Fairytale.

 

VIDEO: Celeste Buckingham si dál žije svoji pohádku VIDEO: Celeste Buckingham si dál žije svoji pohádku

celeste crushing VID

Aktuální singl Crushin' My Fairytale vznikal, stejně jako Celestiny předešlé hity, z jejího vlastního pera. Tentokrát přiložil ruku k dílu i Američan Jon White, který spolu s ní psal také duet se sestrou Carmel Gone. 

Pohádkový videoklip se natáčel začátkem října na Slovensku. Jeho prostřednictvím chtěla Celeste světu ukázat krásu své rodné země, a tak si pro natáčení vybrala Bojnický zámek, který obdivovala už jako dítě. Ač se to nezdá, v podstatě jde o melancholickou skladbu: "Mluví o tom, kolik snů máme jako děti, a jaké bláznivé věci chceme v životě udělat. A také o tom, jak moc jsme svázáni s přáteli a rodinou, myslíme si, že tu pro nás budou navždy. Život však takto nefunguje. Vyrosteme a uvědomíme si, že naše pohádky a sny nejsou realita a musíme se vzdát lidí, o kterých jsme si mysleli, že je nikdy neztratíme," vysvětluje mladá zpěvačka.

"Záměrem bylo vizuálně vytvořit pohádku o princezně a princi. Metafoře k současnosti, k dívčí duši, krásných představách a možné realitě," vysvětlil režisér videoklipu Martin Hudák, který doufá, že se se Celeste nesetkal na place naposled. "Budu velmi rád, pokud spolu ještě něco spácháme. Něco světového," dodal.


TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít