VIDEO: Lily Allen nepotřebuje kroutit zadkem, má přece mozek

Vydáno 16.11.2013 | autor: redakce

Lily Allen vždycky ráda provokovala. Jak zábavnými texty na važnější témata, tak hudební kolegy a kolegyně přes Twitter nebo v rozhovorech. V novém singlu Hard Out Here si otvírá pusu na všechny, kteří staví svou kariéru na prvoplánové sexualitě.

VIDEO: Lily Allen nepotřebuje kroutit zadkem, má přece mozek VIDEO: Lily Allen nepotřebuje kroutit zadkem, má přece mozek

lily allen 2013vid

V době, kdy popové zpěvačky jako produkt týmu producentů staví texty a hudbu na žebříčku svých preferencí pod prezentaci sama sebe - ideálně bez oblečení - a získávají s tím u nadržených puberťáků lajky na Facebooku, není divu, že se někdo ozval proti. A nikdo neumí podat kritiku tak zábavně a zároveň popově jako Lily Allen.

V klipu Hard Out Here si Lily střílí snad ze všech současných způsobů laciné propagace. Twerk, polonahé tanečnice, tekoucí šampaňské, vyplázlé jazyky, naleštěná auta, banány, poletující bankovky, plastické operace a mnoho dalších. Zdůrazňuje i roli manažera, který běhá kolem a vše ovládá.
Video již sklidilo kritiku za údajný rasismus kvůli počtu tanečnic černé kůže v pozadí. Lily Allen se odmítá omluvit, naopak poukazuje na to, že všichni budou radši koukat na tanečnice, než na její celulitidu. Pozitivních ohlasů se ovšem nashromáždilo víc, Hard Out Here chválili v Rolling Stone, mezi obdivovateli nechyběla Ellie Goulding ani Professor Green.

Hard Out Here je prvním singlem z třetí desky, na kterém Lily Allen již nějakou dobu pracuje. Přesné datum vydání není známo, ale nedávno prohlásila, že se vsadí, že desku stihne vydat před debutem Azealie Banks. Tomuto prohlášení se nedá než věřit.

Jana Václavíková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít