VIDEO: Rybičky 48 v lodičkách a podprsenkách chtějí přijít na kloub ženám

Vydáno 02.06.2014 | autor: redakce

Rtěnky, řasenky, šaty, korále, lodičky a podprsenky; takový outfit zvolily pro svůj nový videoklip Vážené dámy Rybičky 48.

VIDEO: Rybičky 48 v lodičkách a podprsenkách chtějí přijít na kloub ženám VIDEO: Rybičky 48 v lodičkách a podprsenkách chtějí přijít na kloub ženám


Rybicky 48 live14 14Rybicky 48 na koncertě v Lucerna Music Baru


Po svém posledním klipu k písni Bohém zapomenutý dítě, jehož realizace kapelu vyšla na pár tisíc, je aktuální kousek naopak doposud nejdražším videoklipem v její historii. Stojí za ním tým v čele s Martinem Linhartem, jehož klip k singlu Valerie kapely Imodium letos získal stříbro v anketě Žebřík.


"Videoklip Vážené dámy je o tom, jak parta kluků potřebuje zjistit, jak na ženy. Třeba tím, že se za ně převlékne a tráví s nimi čas. A to vše kvůli tomu, aby mohli uspořádat seminář pro ňoumy, kteří nevědí jak na ně,"
vysvětluje důvod dámských kostýmů celé kapely ve videoklipu zpěvák a baskytarista Kuba Ryba.

Hlavní roli v klipu si zahrál český model Jan Havlovic. Vedle něj se v klipu objevuje řada dalších známých tváří, např. Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy v roli kadeřníka, zpěvačka Bára Zemanová, moderátorka TV Óčko Linda Wagnerová a aktuální moderátorka zákulisí talentové soutěže Hlas, Eva Burešová, jejíž tvář se objevuje také v seriálu Gympl.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít