VIDEO: Jasná páka natočila první klip ve své historii a vyráží na turné

Vydáno 29.06.2014 | autor: redakce

Jasná páka posílá do světa svůj první oficiální klip za více než třicet let historie kapely. Vznikl na aktuální singl Konec nočních toulek. Kapela zároveň ohlásila klubové turné po Česko-Slovensku s názvem No Sex No Drugs.

VIDEO: Jasná páka natočila první klip ve své historii a vyráží na turné VIDEO: Jasná páka natočila první klip ve své historii a vyráží na turné

Jasna paka-foto Marek Musil Jasná páka


Autorem je Dominik Miškovský, který natočil klipy i pro Kollerband, Lucii nebo Monkey Business. "Klip Jasné páky Konec nočních toulek je barvitá podívaná o zádrhelu velké lásky pod vlivem měsíčního úplňku a macerovaného pelyňku," říká Dominik Miškovský.


Na patnáct štací veze Jasná páka první oficiální studiové album Černá deska, které vyšlo letos v březnu. Start turné je 18. září v kulturním domě v Čelákovicích a konec 9. listopadu v Praze v Paláci Akropolis, kde kapela v čele s Michalem Ambrožem, s Petrem Vášou a Davidem Kollerem zahraje dvojkoncert. "V minulosti jsme hrávali dvojkoncerty na Chmelnici. Rádi bychom si tuto tradici zopakovali a taky chceme, aby rodiče mohli vzít sebou děti na koncert. Takové "klidné" nedělní odpoledne s Jasnou Pákou v Akropoli," dodává Ambrož

K reinkarnaci Jasné páky došlo před šesti lety před zahájením provozu pražského multikulturního centra MeetFactory. Tehdy se po dvou desetiletích sešli na jednom pódiu David Koller s Michalem Ambrožem. Letos v březnu se z této radosti zrodilo i nové album Černá deska, respektive 2CD složené z nových písní a ze záznamu z loňských koncertů, nazvaných Stará vlna s novým obsahem.

TZ, ape, foto: Marek Musil

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít