VIDEO: Jako první z X Factoru se ozývá zpěvačka Mamba Dasha

Vydáno 16.07.2014 | autor: Daniel Maršalík

Zpěvačce s exotickým jménem Mamba Dasha finálové live přenosy X Factoru utekly doslova o vlásek. Mezi jejími fanoušky se okamžitě zvedla vlna nespokojenosti s rozhodnutím porotce Ondřeje Brzobohatého. Jednohlasně se shodují, že jejich favoritka měla v soutěži pokračovat. Zpěvačka se rozhodla fanouškům poděkovat za jejich obrovskou podporu. Proto jim přináší speciální hudební dárek - nový singl a videoklip Goodbye Boy.

VIDEO: Jako první z X Factoru se ozývá zpěvačka Mamba Dasha VIDEO: Jako první z X Factoru se ozývá zpěvačka Mamba Dasha

mamba

Bezprostředně po vypadnutí ze soutěže, Dasha Mamba Šarközyová dokazuje, že porota v ní právem objevila pěvecký talent. Mladá zpěvačka zaujala slovenský management, který stojí i za úspěchem zpěvačky Celeste Buckingham. Pomocnou ruku při uvedení prvního singlu podal Mambe Celestin manažer Lumír Mati. Dalším silným jménem, které vložilo důvěru do nového obličeje s uměleckým jménem Mamba, je producent Martin Maxo Šrámek z nahrávacího studia Littlebeat. Ten je zároveň dvorním producentem Celeste Buckingham a pravidelně spolupracuje i s Majkem Spiritem či Zdenkou Prednou. Oba hudební mentoři se shodují, že nadaná zpěvačka měla potenciál dostat se v show mnohem dál, čehož důkazem jsou i reakce fanoušků na vypadnutí jejich favoritky. Podpořit pěvecké ambice Mamby se rozhodla také společnost, která dává mladým nadaným umělcům prostor pro realizaci. „Naším cílem je podpořit talentované jedince či skupiny, vytvořit jim prostor pro jejich rozvoj a dát jim příležitost, ukázat, co v nich je. Pomáháme jim v jejich začátcích a vzrůstu. Příkladem je i Dasha Šarközyová, mladá, krásná a neskutečně talentovaná zpěvačka," uvádí Lenka Čurlej z Farenza production.

Za podpory silného týmu se Mamba rozhodla poslat poděkování fanouškům, kteří vytrvale protestovali na sociálních sítích proti jejímu vypadnutí z prestižní soutěže. Za intenzivní podporu jim jejich oblíbenkyně posílá dar v podobě nového singlu Goodbye Boy, na kterém s Martinem Maxem Šrámkem a Mišom Bílým pracovala už dříve, a při této příležitosti se ho rozhodla "refreshnout" a vypustit do světa. „Myslím si, že nová skladba je tou nejkrásnější a nejvhodnější formou díků všem mým fanouškům za množství reakcí a povzbudivých slov, kterými mě zahrnuli v okamžiku, kdy pro mě X Factor skončil. Nesmírně si jejich podpory vážím a chci, aby to věděli. Proto nový singl věnuji právě jim," vzkazuje Mamba fanouškům a dodává: "Skladba popisuje italský typ vztahu ve fázi, kdy jeden z dvojice škemrá o lásku toho druhého, přestože si uvědomuje, že takový nefunkční vztah by bylo lepší ukončit. Velmi se mi líbí druhá polovina písničky - přichází zlom a člověk si najednou uvědomí svou hodnotu a rozhodne se jít dál, navzdory lásce, kterou bude cítit k tomu druhému navždy."

Pod vizuál ke skladbě se podepsal v současnosti nejvyhledávanější režisér a kameraman hudebních videoklipů na Slovensku, Michal Kunes Kováč, který má na kontě spolupráce s Kontrafaktem a Majkem Spiritem a je známý tím, že spolupráci si pečlivě vybírá. Jak přiznává Mamba, i její Goodbye Boy musel "projít castingem". "Jsem šťastná, že režisérem klipu se stal právě Kunes, protože momentálně je ve výrobě klipů absolutní špička," popisuje zrod spolupráce. "Paradoxní je, že když se rodil text skladby, netušila jsem, jak moc mě bude vystihovat, když o pár měsíců představíme klip. Možná právě proto jsou emoce v klipu takové pravdivé a reálné," dodala zpěvačka, která se v těchto dnech představuje i jako jedna z postav v muzikálu Hairspray v bratislavské Nové Scéně, shodou okolností i po boku Sisy Sklovské, jedné z porotců X Factoru.

TZ, dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít