VIDEO: Nenávist a pěst není řešení, hlásí Daniel Landa

Vydáno 02.09.2014 | autor: redakce

Potápění se žraloky, zápas v thajském boxu, automobilové závody, záběry z koncertního turné, ale i malá vzpomínka na Orlík nebo alter ego Žita 44; to vše je obsahem nového videoklipu Daniela Landy Šmouha.

VIDEO: Nenávist a pěst není řešení, hlásí Daniel Landa VIDEO: Nenávist a pěst není řešení, hlásí Daniel Landa


DL foto-02Daniel Landa


Autorem hudby i textu písně Šmouha je tradičně samotný Daniel Landa, na kytaru ho doprovází Tomáš Vartecký, piana a keyboardu se chopil Karel Mařík, baskytarový part odehrál Jakub Antl a za bicí se posadil Miloš Meier. Sám Dan Landa označuje Šmouhu za motivační song, který má každému pomoci dosáhnout svých snů. Hudebně pak zpěvák zcela přiznaně navazuje na jeden ze svých největších hitů - píseň Touha.


Videoklip má na svědomí Filip Renč. "Danův záměr i snaha se změnit k lepšímu a využít naplno svůj životní potenciál a předávat lidem pozitivní energii jsou mi velice sympatické. Doufám, že to není naše poslední spolupráce," komentuje vznik klipu Filip Renč.

Video má mimo jiné nalákat na listopadové turné Žito Tour 2014, v jehož rámci objede Landa čtyři česká města. (23.11. - Ostrava, 25.11. - Pardubice, 27.11. - Brno, 29.11. - Praha)


TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít