VIDEO: Vanessa pase svoje Holky z gymplu

Vydáno 30.09.2014 | autor: redakce

Konzumní styl života současné společnosti už zkazil nejednu čistou duši. V kombinaci s přílišnou důvěřivostí tu máme holky z gymplu, co nalítly albánskýmu ksindlu, tedy nový klip Vanessy, v němž není nouze o krev, tekutý latex a dekadentní tanečky. Kapela zároveň ohlásila termíny jarního turné.

VIDEO: Vanessa pase svoje Holky z gymplu VIDEO: Vanessa pase svoje Holky z gymplu


vanessa live2014 05Samir Hauser (Vanessa)


Videoklip režiséra Davida Jahna a producenta Jakuba Horáka skvěle vystihuje thrillerovou atmosféru skladby. A že podobné kytarové riffy zahraje kdejaký frajer? Určitě ne tak jako John Fryer, producent poslední desky Vanessy. Toho k sobě kapela ve složení Samir Hauser, Moimir Papalescu, Jaroslav Stuchlý, Tvzex a Jakub Horák přibrala nejen do klipu, objevit by se měl i na všech koncertech jarního turné.


Holky z gymplu navazují na předchozí singly Dobře organizovaná tlupa a Smutný pán z nové desky Antidotum. Co chybí videu ve skandálnosti, to dohání v uměleckém provedení. Jednoznačně nejlepší klip nové Vanessy přichází jako předzvěst další činnosti kapely, kterou je například vydání coveru skladby Podivuhodný mandarin od Plastic People of the Universe.

I když je videoklip složen převážně z jednoduchých záběrů, díky střihu a hře barev jeho atmosféra graduje až do velkého krvavého finále. Vanessa názorně ukazuje, že slovní spojení "makám jak černá" nebo "kvůli tomu se třeba svlíknu z kůže" není v případě jejich holek z gymplu jen prázdná fráze.


text: Hedvika Pajerová, foto: Pavel Mužák

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít