VIDEO: Ondřej Brzobohatý si v úvodu turné převzal Zlatou desku

Vydáno 17.10.2014 | autor: redakce

Podzimní Identity tour Ondřeje Brzobohatého odstartovalo. Na první zastávce 13. října ve Strakonicích si muzikant před třemi stovkami diváků převzal Zlatou desku za prodej svého debutového sólového alba Identity.

VIDEO: Ondřej Brzobohatý si v úvodu turné převzal Zlatou desku VIDEO: Ondřej Brzobohatý si v úvodu turné převzal Zlatou desku


Ondrej Brzobohaty Brno live 09Ondřej Brzobohatý na koncertě v Brně


"Jsem nadšený z toho, že moje hudba má tolik posluchačů, kterým stojí za to, aby si ji legálně koupili. Je to pro mě velká čest a z celého srdce jim za to děkuji," dodává ke svému úspěchu Ondřej Brzobohatý.


Na koncertech podzimního turné slibuje Ondřej Brzobohatý komornější atmosféru a upravený program, v němž bude místo i na skladby, které na zmíněné sólovce nejsou. "Pro podzimní turné jsme si vybrali divadla a kulturní domy, jelikož mi přišlo nefér, že zatímco já většinu vystoupení sedím u piana, publikum musí stát," vysvětluje s úsměvem Ondřej.

Po česko-slovenském duetu Vietor s Peterem Cmoríkem a seriálovém songu Spolu zamířila nedávno do rádií funkově laděná píseň Správci osudů.

Ondřej Brzobohatý a jeho kapela budou jedním z koncertních účinkujících finále ankety Žebřík 2014 Bacardi Music Awards – 13. března 2015 v DEPO Plzeň. Více na www.anketazebrik.cz a na www.facebook.com/anketazebrik

Ondřej bude také hostem narozeninového koncertu r&b zpěvačky Dannie a její kapely Sixin, který proběhne 24. října v pražském podniku La Loca. S Dannie si mj. zahraje zbrusu nový song.

 


TZ, ape, foto: Romana Šlapáková

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít