VIDEO: Kdo se odpoutá s Vypsanou fiXou ve vyprodané Lucerně?

Vydáno 12.12.2014 | autor: redakce

Vypsaná fiXa finišuje turné Před náma hrajeme my. V programu zbývá už jen vyprodaný koncert v Lucerně 17. prosince a celou šňůru ke dvacátému výročí zakončí kapela o tři dny později v Herálci u Jihlavy. Atmosféru turné dokumentuje video z koncertu v Brně.

VIDEO: Kdo se odpoutá s Vypsanou fiXou ve vyprodané Lucerně? VIDEO: Kdo se odpoutá s Vypsanou fiXou ve vyprodané Lucerně?


vypsana fixa livePlzen 33Vypsaná fiXa na koncertě v Plzni


K samotnému turné Před náma hrajeme my říká frontman Márdi: "S naší oslavnou šnůrou jsme nesmírně spokojený. Osmnáct proběhlých koncertů se dá rozdělit dvou skupin - buď bylo vyprodáno, nebo, v horším případě, narváno.  Nezbývá než hluboce smeknout před fixím lidem, užívat si tuhle parádní zpětnou vazbu a pak se pokorně vrátit do reality s pocitem, že to, co děláme, má smysl. Lidé se s námi takto odpoutávají a nám se tahle výměna energií moc líbí."


"Díky našemu kamarádovi Danovi Majoberovi, který s námi jel do Brna na Flédu, kde následně natočil a sestříhal to, co se během koncertu dělo, máme jednak parádní archivní materiál a jednak se tak můžeme podělit s těmi, co se na koncerty nedostali. Prostě fakt zážitek a těšíme se do Lucerny. Ten sál má svou specifickou atmosféru a hrát tam má své kouzlo. Pro fanoušky máme připraveno ještě několik specialitek například v podobě hostů, které si ale necháme jako překvapení do poslední chvíle,"
doplňuje Márdi.

Celé turné má i svůj charitativní podtext. Na svém facebooku kapela draží velký banner s archivními záběry z fixích koncertů. Na každém koncertě pak vydražený banner předají. Celkovou částku pak rozdělí mezi čtyři subjekty, které si dle kapely pomoc zaslouží.

Vypsaná fiXa bude jedním z koncertních hostů vyhlášení ankety Žebřík 2014 Bacardi Music Awards - 13. března 2015 v DEPO Plzeň.

 


TZ, ape, foto: Jan Zeman

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít