VIDEO: Kapela 100°C natočila road trip po Thajsku

Vydáno 26.01.2015 | autor: Daniel Maršalík

100°C vstoupili do nového roku s novým videoklipem. Kapela tentokrát vizuálně ztvárnila píseň Freaky Boys ze stejnojmenné desky, kterou svým fanouškům nadělila v loňském roce. Jedná se už o třetí video z nového alba.

VIDEO: Kapela 100°C natočila road trip po Thajsku VIDEO: Kapela 100°C natočila road trip po Thajsku

foto klip 100c 2100°C - Freaky Boys


Videoklipem Freaky Boys kapela navazuje na videa k písním Nobody Feels Good a Eye For An Eye. Zatímco předchozí klipy spojovalo téma boje o vítězství (první klip reflektuje vztah se synem zasazený do prostředí automobilových závodů, druhý využívá estetiky šermířského souboje), třetí vizuální dílo kapely je příběhem, který charakterizuje dobrodružství, objevování a nespoutanost.

Kompletního zpracování videoklipu k nové písni Freaky boys se už tradičně ujal baskytarista kapely 100°C Ondřej Urbanec. "Pro klip jsme tentokrát zvolili v současné době velmi populární formát inspirovaný počítačovými hrami, který prezentuje příběh z pohledu hlavního hrdiny. Tím je freaky boy, bláznivý kluk, který si užívá dobrodružný road trip po Thajsku, kde v sobě objevuje své nespoutané já. Děj začíná na letišti, kde potkává nové kámoše a holku, do které se během road tripu zamiluje. Vše končí proskočením ohnivého kruhu, jedná se o symbol nevázanosti, kterou v sobě má každý z nás, ale málokdy jí může dát zcela volný průchod," uvedl Ondřej Urbanec.


A o čem song Freaky Boys je? "Jedná se o první klip vůbec, ve kterém nevystupuje kapela. Chtěli jsme tak našim fanouškům přinést něco nového, neotřelého. Doufáme, že se jim to bude líbit," doplnil frontman kapely Joshua aka Jakub Johánek. Aktuální singl zazní v živém provedení na nejbližším koncerte kapely, který se uskuteční 13. února 2015 v klubu La Loca. Další akce jsou plánované na jaro 2015.


TZ, dm

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít