EXKLUZIVNĚ: Monna, průsečík Guano Apes a Paramore, představuje nový klip

Vydáno 11.05.2015 | autor: redakce

Pražská rock-soulová kapela Monna posílá do světa svůj třetí videoklip Ain't No Wonder, který je na iReportu ke zhlédnutí v exkluzivní premiéře. Klip představí fanouškům také 20. května v pražském Rock Café na společném koncertě s kapelami Rituály a CTM.

EXKLUZIVNĚ: Monna, průsečík Guano Apes a Paramore, představuje nový klip EXKLUZIVNĚ: Monna, průsečík Guano Apes a Paramore, představuje nový klip


Monna2 2015Monna funguje od podzimu 2012


Pražská sestava Monna se na hudební scéně pohybuje teprve dva a půl roku. Za tu dobu stihla vydat čtyři singly a mihnout se např. na festivalech Rock for People nebo Basinfirefest. "Jde o oživení domácího hudebního rybníčku, který to tolik potřebuje. Celkový projev skupiny se dotýká takových ikon, jako jsou např. Guano Apes či Paramore. Nicméně místo prostého napodobování jsme spíše tečnou jejich oběžné dráhy," popisuje uskupení kytarista Tomáš Chrudimský.


Režie videa se ujal David Rubek, který spolupracoval například s Michalem Kocábem nebo skupinou Mydy Rabycad. "Při natáčení se na place vytvořila úžasná atmosféra. Byla to čistá radost a spontánnost, což bylo přesně to, o co nám šlo a o čem je písnička Ain't No Wonder. Za takovou atmosféru bych byla v Rock Café vděčná," přibližuje natáčení zpěvačka Dana Yousifová.


TZ, ape

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít