EXKLUZIVNĚ: Munroe zvou na hororový dekadentní večírek

Vydáno 13.05.2015 | autor: redakce

Duo Munroe se loni uvedlo debutovým videoklipem Z čistého nebe. Jan Kunze a Vladimír Jaške, jež projekt tvoří, zvolili černobílou estetiku i ve svém druhém audiovizuálním díle Večírek, který iReport představuje v exkluzivní premiéře.

EXKLUZIVNĚ: Munroe zvou na hororový dekadentní večírek EXKLUZIVNĚ: Munroe zvou na hororový dekadentní večírek


MUNROE LesMunroe tvoří Vladimír Jaške a Jan Kunze


V novince Večírek se střídají psychedelické sloky s hutnými refrény postavenými na přímočarém kytarovém riffu. "Klip k písni Večírek volně navazuje na první videoklip Munroe Z čistého nebe, a to nejen černobílou estetikou, ale i celkovým pojetím a příběhem," komentuje klip zpěvák Jan Kunze. "Také se v něm mimo kapelu poprvé objevují ještě další postavy. Podivní freakové, za jejichž účast by se nemusel stydět ani ten nejdekadentnější večírek," pokračuje Honza.


"Večírky, na které se rádi vracíme, musí mít v sobě napětí i mystiku. Pokud na večírku někoho nového nepoznáš nebo něco nového nepochopíš, nestál za nic,"
tvrdí druhá polovina projektu, kytarista Vláďa Jaške. Produkci jejich materiálu má na starost frontman Sunshine Kay Buriánek.

Projekt Munroe se prezentuje jako minimalistický rock, který si zakládá na černobílém pojetí, temnotě, tajemství, psychedelii, jednoduchosti a vystačí si s elektrickou kytarou, zpěvem a jednoduchou bicí smyčkou. "Jsme písničkáři. Trochu temnější, možná dramatičtější, ale pořád písničkáři. Nechcem moc chodit kolem horké kaše. Spíš chcem věci říkat přímo a stručně," přibližuje tvorbu Munroe Vláďa.


TZ, ape

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít