VIDEO: James Hetfield z Metalliky si vystřihl cover od Adele

Vydáno 25.05.2015 | autor: redakce

Zpěvák Metalliky James Hetfield ukázal svojí jemnější stránku, když v rámci benefičního koncertu Acoustic-4-A-Cure podporující dětskou nemocnici v San Franciscu specializovanou na rakovinu zapěl duet se svou dcerou. Rodinné duo zazpívalo skladbu Crazy for You od Adele.

VIDEO: James Hetfield z Metalliky si vystřihl cover od Adele VIDEO: James Hetfield z Metalliky si vystřihl cover od Adele


025 aerodromeJames Hetfield na posledním koncertě v České republice (2014)


Zpěvák, který obvykle hřímá metalové kousky jako Enter Sandman, či Master of Puppets, mimo svůj smysl pro charitu také ukázal, že v případě hlasového nadání jeho dcery nepadlo jablko daleko od stromu. Jako host vystoupila šestnáctiletá Cali po boku svého otce, který ji doprovodil při akustické verzi písničky Crazy For You z debutové desky Adele. Když dívka začala zpívat, sál na vteřinu oněměl úžasem: Hetfieldovo drsné charisma bylo to tam a tohle rodinné duo předvedlo až dojemný zážitek.


Jamese Hetfielda mimo jiné doprovodili také třeba Sammy Hagar, Joe Satriani, nebo Chad Smith (bubeník Red Hot Chili Peppers). A co byste si se svým tátou zazpívali vy?


text: Jan Mareš, foto: Petr Tibi

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít