VIDEO: Na Madonnu plazí jazyk Miley Cyrus, jinak je vše při starém

Vydáno 20.06.2015 | autor: redakce

Madonna se v novém klipu k písničce s Nicki Minaj - jako už mnohokrát předtím - vrhla do víru taneční muziky. Tentokrát jí u toho ale asistují hvězdná jména jako Miley Cyrus, Katy Perry či Beyoncé. I když jen z obrazovky.

VIDEO: Na Madonnu plazí jazyk Miley Cyrus, jinak je vše při starém VIDEO: Na Madonnu plazí jazyk Miley Cyrus, jinak je vše při starém

bitch im madonnaBitch I'm Madonna! Královně popu v novém klipu sebevědomí nechybí


Třpytivé oblečky, rapující Nicki Minaj a křepčení pod pomyslnou disko koulí - model tanečního popu posledních let v novém klipu Madonny znovu ožívá. Singl Bitch I'm Madonna produkoval specialista na EDM Diplo a na doprovodném videu jsou nejzajímavější hvězdná jména, která se do něj královně popu podařilo angažovat - vidět můžeme Beyoncé, Katy Perry, Kanyeho Westa i Miley Cyrus s jejím tradičně vyplazeným jazykem. Jejich záběry do něj ale byly napasovány až dodatečně a bez významu pro děj klipu.


Jde už o třetí singl z březnové třinácté studiové desky Madonny Rebel Heart - předchozí Living For Love a Ghosttown ale v žebříčcích moc nezabodovaly. Těšit může šestapadesátiletou popovou ikonu alespoň dobrý prodej vstupenek na její turné, díky čemuž ji v Praze uvidíme hned dvakrát. V O2 areně se představí 7. a 8. listopadu.

 

 

Text: Josef Martínek

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít