VIDEO: Meghan Trainor a John Legend zpívají o lásce v dešti

Vydáno 10.07.2015 | autor: redakce

Meghan Trainor je fanouškům známá hlavně jako šprýmařka, co si umí udělat legraci sama ze sebe. V novém klipu k písničce Like I'm Gonna Lose You s Johnem Legendem se ale ukazuje jako romantická duše. Bude i tentokrát bořit hitparády?

VIDEO: Meghan Trainor a John Legend zpívají o lásce v dešti VIDEO: Meghan Trainor a John Legend zpívají o lásce v dešti

 meghan legendNový klip Meghan Trainor a Johna Legenda ztělesňuje snad všechna klišé lovesongů

Svíčky, déšť, doteky přes sklo, zasněné pohledy a láska na všechny způsoby - nový klip aktuální americké hvězdičky Meghan Trainor a zpěváka Johna Legenda má všechny atributy tradičního lovesongu. Otázkou ale zůstává, jestli to tu hlavní představitelé s tou dojemností a patosem přece jen nepřehnali a jestli z jejich společného snažení nemohl vzniknout i méně prvoplánový výsledek.

Meghan Trainor se proslavila loni megahitem All About That Bass, úspěch slavil i další singl Lips Are Movin. Následná debutová deska Title, na které dává interpretka současnému popu lehký retro nádech, pak triumfovala v albové hitparádě ve Velké Británii i v USA - tam se jí do dnešního dne prodalo už kolem tři čtvrtě milionu kopií. Singl Like I'm Gonna Lose You s Johnem Legendem je v pořadí již čtvrtou ochutnávkou a živě zazněl třeba na letošních Billboard Music Awards.

 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít