TOP 6 videoklipů týdne (43.)

Vydáno 14.07.2015 | autor: David Stoklas

Minulý týden se v produkci nových videoklipů činili především zahraniční umělci. Marilyn Manson se na vás bude ošklivě šklebit, Example oslaví comeback v metru, Jess Glynne zase říká, ať to nikdy nevzdáváme. Své novinky představili i slovenští Komajota, Demi Lovato a Janet Jackson.

TOP 6 videoklipů týdne (43.) TOP 6 videoklipů týdne (43.)

 

Marilyn Manson 2015 fullMarilyn Manson představil videoklip ke skladbě Third Day Of A Seven Day Binge

 
EXAMPLE V LONDÝNSKÉM METRU

Elliot John Gleav, kterého většina lidí zná pod uměleckým jménem Example, se vydal na výlet londýnským podzemím. V klipu k jeho novému singlu Whisky Story se vybaví GoPro kamerou a střihače pro jistotu propustí. V hlavní roli vystupuje sám rapper a také spousta obyvatel britské metropole.

V posledních letech se Example kromě hudební kariéry věnoval i rodině a svému synovi. Singl Whisky Story je předzvěstí jeho nové desky. Doposud jich vydal celkem pět, naposledy to byla loni nahrávka Live Life Living.


POSELSTVÍ JESS GLYNNE – NIKDY TO NEVZDÁVEJ

V novém vizuálu britské vycházející hvězdy Jess Glynne sledujeme příběh černošského chlapce prožívajícího ne zrovna lehké životní období. Zemřel mu otec a potýká se s šikanou. Vysvobození přichází v podobě hudby a jemu se splní sen, když je přijat mezi pochodový orchestr.

Jess Glynne patří k mnoha letošním objevům a zanedlouho se konečně dočká i svého debutového alba. To vyjde již v polovině srpna a ponese název I Cry When I Laugh. První singl Hold My Hand, kterým na desku lákala, trhal hitparády, a tak se dá očekávat, že i album samotné bude slavit velký úspěch.


MARILYN MANSON UKAZUJE DRÁPKY

Pán hrůzy, děsu a silného make-upu opět ukazuje temnou stranu své duše. Nabízí se otázka, zdali má vůbec nějakou světlou. Nově dal vizuální háv skladbě z loňského podzimu Third Day Of A Seven Day Binge. Stejně potemněle jako samotná píseň působí i videoklip, ve kterém Manson předvádí dost děsivé grimasy.

Interpret, jenž se v lednu připomněl albovou novinkou The Pale Emperor, je právě na turné s kapelou Smashing Pumpkis, trvat bude celý měsíc. K nelibosti všech fanoušků z Evropy budou Manson a Billy Corgan se svou kapelou společně koncertovat pouze ve velkých městech USA.


KOMAJOTA A JEJÍ FRONTMAN CHOBOTNICE

Slovenská skupina Komajota vydala po osmi měsících nový singl s názvem Dym. Doprovodila ho i videoklipem, kde si ústřední roli střihne frontman Martin Husovský. Ten se mění v chobotnici, odolává náletu letadel a ukazuje i celý svůj šatník, čímž zvýrazňuje dynamiku refrénu.

Komajota vznikla začátkem roku 2005. O dva roky později vydala své debutové album Časopriestor a ještě ten samý rok získala ocenění Slávik za objev roku. Patří ke kapelám, které dávají prostor experimentům, laškují s elektronikou a různými netradičními nástroji.


DEMI LOVATO A LETNÍ RADOVÁNKY

Zpěvačka Demi Lovato přihodila svou trošku do mlýna letních hitů. Aby nezůstalo jen u skladby, připravila ještě lyric video plné záběrů letního divočení na pláži nebo u bazénů. Vidět tak jsou vnadné kočky v plavkách či svalnatí muži. Léto je čas pohody a pořádných akcí a přesně toto nám skladba Cool for the Summer vzkazuje.

Singl vyšel přesně na začátku letních prázdnin a je předzvěstí nové desky s pořadovým číslem pět. Na skladbě se podílelo celkově pět umělců. Jedním z nich je popovým nadšencům dobře známý švédský skladatel a producent Max Martin, který má na svědomí hity jako It's My Life nebo ...Baby One More Time.


NOVÝ SINGL SVŮDNÉ JANET JACKSON

Kontroverzní zpěvačka Janet Jackson má na svém kontě již deset studiových alb. Nově vydaným singlem No Sleep avizuje další, kterým načne již druhou desítku. Chystaná deska by se na pultech měla objevit už letos na podzim.

Janet Jackson je proslulá svými sexuálně provokativními texty a koncerty. Novinka dokazuje, že nejmladší dítě z legendární hudební rodiny Jacksonových a sestra samotného Krále popu má současnému popovému publiku pořád co říct.

 

text: David Stoklas


 

Marilyn Manson 2015 top

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít