VIDEO: Jsi trapná kráva! Celeste Buckingham se postavila haterům

Vydáno 17.07.2015 | autor: redakce

Internetových hnidopichů je poslední dobou všude plno. Dokážou ale své urážky zopakovat i z očí do očí? Celeste Buckingham a další známé osobnosti vyrazily do terénu. Podívejte se, jak si slovenská zpěvačka vyřizuje účty s vulgární haterkou.

VIDEO: Jsi trapná kráva! Celeste Buckingham se postavila haterům VIDEO: Jsi trapná kráva! Celeste Buckingham se postavila haterům

celeste 2014 01Celeste Buckingham slaví úspěchy doma i v zahraničí. Jak se vypořádává s hatery?

Nový projekt Nadácie otvorenej společnosti se jmenuje Povedz mi to do očí a má za úkol upozornit na to, jak jednoduché je urážet známé osobnosti na internetu. Kromě Celeste Buckingham se do něj zapojili třeba herec Robo Roth nebo zpěvák Lasky ze skupiny Para. 

V krátkém videu Celeste zaklepe na dveře neznámé dívky a zopakuje jí urážky, které od ní obdržela skrz internet. "Dajako si pribrala. Si zmachlená ako kraslica. A za chvíľu s tým zadkom dobehneš hocijakú tučinu. Si fakt trápna krava. Toto si mi napísala na nete. A teraz mi to povedz do očí!" Místo odpovědi jí však slečna zabouchne dveře.

"Chceme dokázat, že hejt není názor, ale hloupá a necitlivá urážka. Hejty ubližují konkrétním lidem. Kampaní chceme ukázat, že nejsme proti kritice postavené na argumentech, ale jsme proti hejtu, který jen uráží," říká Ľubica Stanek z projektového týmu. 


text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít