VIDEO: Martin Chodúr se dal na taneční hudbu a touží po letním hitu

Vydáno 21.07.2015 | autor: redakce

Tomu se říká překvapení: Martin Chodúr, který si v minulosti liboval spíše v retro hudbě a kromě popu a rocku se rád vracel třeba ke swingu, se vrhl na taneční parket. Spojil se se slovenským DJem Eddiem Senderem a výsledkem je singl Better We Dance. Podívejte se na něj i s videoklipem.

VIDEO: Martin Chodúr se dal na taneční hudbu a touží po letním hitu VIDEO: Martin Chodúr se dal na taneční hudbu a touží po letním hitu

chodurMartin Chodúr se nečekaně pustil do taneční hudby. Jak se mu bude dařit s novým singlem?

"Přestože Eddie pochází z úplně odlišné strany hudebního spektra než já, jeho nápady jsou mi velmi blízké. Taneční hudba je paradoxně hodně podobná rokenrolu. Je rychlá, přímočará, jednoduchá a hlavně rytmická. Navíc je pro mě obrovská zábava tuto hudbu zpívat. Proto jsem se s Eddiem domluvil na dlouhodobější spolupráci a jednotlivé songy budeme vypouštět v následujících měsících," říká Chodúr, který chystá své třetí řadové album.

Píseň pochválil i Karel Gott, který ji v červnu zařadil do jednoho z posledních dílů svého rozhlasového pořadu Zpátky si dám tenhle film. "V Martinově repertoáru se objevila píseň, která má všechny atributy k tomu, aby se stala hitem letošního léta," vysekl tehdy poklonu vítězi SuperStar z roku 2009.

DJ Eddie Sender se může pochlubit spoluprací třeba s Bryanem Addamsem a Arminem van Buurenem. Základ songu Better We Dance měl prý hotový již dříve. Až síla Chodúrova hlasu ho ale přesvědčila, kdo by ho měl zpívat.

tz, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít