VIDEO: Motörhead zahřmí na novém albu. A v únoru se Saxon a Girlschool v Praze

Vydáno 03.08.2015 | autor: redakce

Velikáni tvrdé muziky Motörhead se jen pár týdnů po vystoupení na festivalu Rock for People Europe pochlubí s novým albem. Bad Magic vyjde 28. srpna. Podívejte se na lyric video k singlu Electricity. A v únoru se těšte na koncert v pražském Foru Karlín. Kapela dorazí spolu se Saxon a Girlschool.

VIDEO: Motörhead zahřmí na novém albu. A v únoru se Saxon a Girlschool v Praze VIDEO: Motörhead zahřmí na novém albu. A v únoru se Saxon a Girlschool v Praze

Motorhead-102Motörhead vydají desku s pořadovým číslem 22 

Dvaadvacátá řadovka Motörhead doputuje do uší fanoušků na konci srpna. Nahrávka Bad Magic bude obsahovat 13 skladeb, včetně coververze Sympathy for the Devil od The Rolling Stones. Jak je slyšet podle prvního singlu Electricity, ani po 40 letech Lemmymu a spol nedochází šťáva. Na jednoduché a přímočaré lyric video se podívejte níže.

Motörhead, Saxon a Girlschool - trojice legendárních britských heavy metalových skupin se v příštím roce rozjede na společné turné, které zasáhne jen devět zemí. A Česká republika, kde tento triumvirát zahraje 18.února ve Fóru Karlin, bude jednou z nich!

"Nezapomeňte si s sebou vzít špunty do uší, protože Lemmy, Phil a Mikkey jsou tentokrát rozhodnutí publikum nešetřit a pořádně nahlas předvést, co jsou Motörhead zač a jak vypadá pořádný rock'n'roll" doporučují návštěvníkům pořadatelé turné.

Motörhead jsme mohli v České republice vidět před měsícem, 4. července totiž vystoupili na premiérovém ročníku festivalu Rock for People Europe v Plzni. Fanoušci byli spokojení, nicméně většina se shodla na tom, že se jednalo hlavně o sílu nostalgie. Přece jen, legendárnímu Lemmymu bude letos na Štědrý den už 70 let.

jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít