VIDEO: Ewa Farna jde ve stopách Chinaski. Víno je grunt, zpívá s ní František Segrado

Vydáno 06.08.2015 | autor: redakce

Po loňském hitu Víno od Chinaski se seriál Vinaři dočkal nové hymny. Nazpívala ji Ewa Farna, které v písni Víno je grunt hostuje František Segrado. Kromě toho má i nový polský videoklip.

VIDEO: Ewa Farna jde ve stopách Chinaski. Víno je grunt, zpívá s ní František Segrado VIDEO: Ewa Farna jde ve stopách Chinaski. Víno je grunt, zpívá s ní František Segrado

 

vinarkaVíno je grunt, pochvaluje si Ewa Farna v novém singlu

"Vytáhni špunt, víno je grunt, kdo ho pomlouvá, ten je lump..." zpívá Ewa Farna v novém singlu pro seriál Vinaři. Videoklip se natáčel během parného léta. Zajímavostí je, že kromě populární zpěvačky si v novince zazpíval i František Segrado, známý ze spoluprací s Michalem Horáčkem. A přispěla i herečka a zpěvačka Johana Freywaldová, seriálová představitelka Gábiny Karasové.

"Natáčení klipu bylo velmi příjemné a pohodové, tak jak sama píseň vybízí. V příjemném chládku ve sklepě se natáčelo, a když jsme vylezli ven, svítilo slunce a koukali jsme se na vinici. Bylo to nádherné místo, příjemný tým lidí. Hezky se mi na to vzpomíná," prozradila Farna.

Vedle českých fanoušků aktuální bronzová slavice potěšila i ty polské, neboť jen pár hodin před českým klipem vydala polské video k songu Rutyna. Podívejte se na oba snímky níže.

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít