VIDEO: Miley Cyrus opustila mainstream. Podívejte se na klip a poslechněte zdarma desku

Vydáno 31.08.2015 | autor: redakce

Více než o samotných MTV Video Music Awards se letos po slavnostním vyhlášení mluví o novém albu Miley Cyrus, které po skočení přenosu vydala. Moderátorka show se na něm spojila s The Flaming Lips a představuje se zase trochu jinak, než tomu bylo na dva roky staré desce Bangerz.

VIDEO: Miley Cyrus opustila mainstream. Podívejte se na klip a poslechněte zdarma desku VIDEO: Miley Cyrus opustila mainstream. Podívejte se na klip a poslechněte zdarma desku

miley-cyrus-dead-petz-1440992898-large-article-0Miley Cyrus znovu šokuje. Tentokrát tím, jak nemainstreamovou hudbu dělá

Miley Cyrus se rozhodla dát nové album k poslechu úplně zdarma. Obsahuje 23 skladeb, včetně otvíráku Dooo It!, na jehož klip se můžete podívat níže. Už z něj je patrné, že bývalá Disney hvězdička tentokrát rozhodně necílí na mainstreamové publikum. Tradiční oplzlost ale ve snímku nechybí. Většinu nových písní s ní napsal Wayne Cone, frontman The Flaming Lips. 

Nahrávku Miley Cyrus and Her Dead Petz, za kterou nechtějí autoři ani korunu, si můžete poslechnout na zpěvaččině webu. Počítejte ale s tím, že nové album nepatří k těm kratším - trvá přes hodinu a půl!

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít