VIDEO: Černovlasá Taylor Swift se ve Wildest Dreams kamarádí se lvem

Vydáno 31.08.2015 | autor: redakce

Už pátý videoklip Taylor Swift k desce 1989 byl představen na předávání cen MTV Video Music Awards. Vizuál k písničce Wildest Dreams je romantický, plný půvabných záběrů na africkou krajinu a nakonec i trochu hořký. Výtěžek podpoří dobrou věc.

VIDEO: Černovlasá Taylor Swift se ve Wildest Dreams kamarádí se lvem VIDEO: Černovlasá Taylor Swift se ve Wildest Dreams kamarádí se lvem

taylor wildest dreamsTaylor Swift má v novém klipu řadu afrických zvířat

Skladba Wildest Dreams patří na desce 1989 k těm, které svou romantičností připomenou starou Taylor Swift z doby, kdy ještě působila jako křehká a nevinná princezna. Není divu, že se dočkala podobně laděného vizuálu. Swift v něm hraje herečku ze 40. let a zažívá románek v překrásné africké krajině. K vidění je i mnoho záběrů tamních zvířat, které jistě potěší všechny milovníky přírody. Zpěvačka se v některých záběrech dokonce spokojeně povaluje v blízkosti lva.

Jak to tak ale bývá, na konci Taylor v Hollywoodu zjistí, že nic není tak růžové a že její milý se ve skutečnosti motá kolem jiné ženy. Výtěžek z videoklipu bude věnován African Parks Foundation of America v rámci snahy zachování života divokých zvířat. 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít