VIDEO: Lipo a noční melancholie v klipu Vím, že jsi tam někde

Vydáno 08.09.2015 | autor: redakce

Rapper Lipo představuje další videoklip ze své loňské druhé studiové desky O duši. Řada tentokrát došla na song Vím, že jsi tam někde. Jeho melancholickou atmosféru vystihl nočním klipem z Prahy. Video režíroval Tomáš Kasal.

VIDEO: Lipo a noční melancholie v klipu Vím, že jsi tam někde VIDEO: Lipo a noční melancholie v klipu Vím, že jsi tam někde

vimzejsitamnekde screen lipoLipo v novém videoklipu Vím, že jsi tam někde


Děj snímku navozuje většině z nás tak dobře známý pocit, kdy někoho vidíte úplně všude. "Text písně je o touze, kterou nelze kvůli chybám z minulosti naplnit. Je to noční, lehce melancholická věc. Myslím, že si takových pár večerů prožila spousta z nás," říká Lipo, který se opět rozhodl pojmout svůj klip jinak, než tomu bylo dosud zvykem.

Poprvé ho totiž nerežíroval sám, ale svěřil ho do rukou osvědčenému Tomáši Kasalovi, který připravoval videa Bena Cristovaa nebo Mandrage. "Léta strávená vytvářením hudby i audiovizuální tvorby mě naučila, abych se vzdal pocitu, že musím mít vše pod absolutní kontrolou," vysvětluje 29letý umělec. Hlavní ženskou roli ztvárnila krásná Asiatka Togi.

Jde už o pátý klip k písním z loňské zdařilé desky O duši, na které Lipo propojil hip hop s prvky jiných žánrů a přizval si zajímavé hosty v čele s operní pěvkyní Ester Pavlů, violoncellistkou Terezií Kovalovou nebo Kühnovým dětským sborem. Na podzim vyrazí rapper i na klubové miniturné, kde album představí živě.

Termíny podzimních koncertů Lipa:
12.9. Praha - Ladronka Fest
18.9. Česká Lípa - KD Crystal
25.9. Děčín - Le Garage Noir
26.9. Praha - Mezi Ploty
3.10. Vysoké Mýto - M -Klub
20.10. Praha - La Loca
21.10. Plzeň - Anděl Café
14.11. Starý Plzenec


text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít