VIDEO: Jan Bendig se vysmívá YouTube hvězdám. Není to ale trapné?

Vydáno 10.09.2015 | autor: redakce

Jan Bendig se opět připomíná novým videoklipem. Stejně jako v případě minulých kousků ale jeho zhlédnutí způsobuje rozpaky. Tentokrát se zpěvák rozhodl opřít do YouTube hvězd.

VIDEO: Jan Bendig se vysmívá YouTube hvězdám. Není to ale trapné? VIDEO: Jan Bendig se vysmívá YouTube hvězdám. Není to ale trapné?

bendigJan Bendig má nový videoklip


Jan Bendig, který se kdysi probojoval do závěrečných kol SuperStar, se v poslední době snaží o pozornost, seč mu síly stačí. V klipu Mám tě rád před rokem opěvoval gay lásku, ovšem šel na to tak pateticky, až to bolelo. Ve snímku Nádherná se zase pokusil zpracovat téma domácího násilí - a přizval si do něj bulvární hvězdu Ornellu Štikovou. 

V novince YouTube hvězda se pro změnu vysmívá internetovým pseudohvězdám. Hlavní hrdinkou je zapálená bloggerka, kterou za 40 let u počítače raní mrtvice. Že by na to ale šel mladý interpret nějak originálně a důvtipně, se říci nedá. Písnička i klip jsou amatérské, bez nadhledu a vkusu. Až člověka napadá, že by se měl Bendig už opravdu začít věnovat svým romským písním, ve kterých nepůsobí jako legrační figurka.


text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít