VIDEO: Pink nazpívala singl pro Ellen DeGeneres. A není nic moc

Vydáno 11.09.2015 | autor: redakce

Populární talk show Ellen DeGeneres se dočkala zbrusu nové hymny. Nazpívala ji Pink. Písničku Today's The Day už stačila představit i živě. Že by se ale jednalo o nějaký skvost, se říci nedá.

VIDEO: Pink nazpívala singl pro Ellen DeGeneres. A není nic moc VIDEO: Pink nazpívala singl pro Ellen DeGeneres. A není nic moc

Pink 05Pink vystupovala naposledy v Praze v květnu 2013


Pink vždy vynikala nezkrotnou energií, emočním prožitkem i hitovými melodiemi. Nic z toho ale neodráží nový song Today's The Day, který působí poměrně bez života, fádně a "bez šťávy". Koneckonců je to titulní melodie nové sezony The Ellen Show. Audio si poslechněte níže a hned pod ním najdete i záznam živé interpretace.

Fanoušci americké divošky by pravděpodobně raději slyšeli songy z dalšího alba Pink. Na nástupce zdařilé kolekce The Truth About Love, která obsahovala hity jako Try nebo Just Give Me A Reason a zazněla i naživo v Praze, se totiž čeká už tři roky. Pauzu mez řadovkami si zpěvačka před rokem alespoň zkrátila folkovým projektem You+Me, s nímž vydala písničkářskou desku Rose ave. 



text: Josef Martínek, foto: Petr Tibi

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít